Ce i-au făcut foștii socri Ioanei Ginghină

Atrecut deja mai bine de un an de la divorțul actriței. Ioana Ginghină și-a refăcut viața, însă liniștea alături de noul iubit a costat-o 30.000 de euro, bani pe care i-a dat foștilor socri. Vedeta a încheiat socotelile cu trecutul definitiv.

Când a crezut că are pare de liniște, în sfârșit, după un divorț tumultos, Ioana Ginghină s-a trezit că părinții fostului ei soț vor să vândă o bucată de pământ din curtea vedetei, care într-adevăr le aparținea.

Văzând ceea ce se întâmplă, actrița a luat legătura cu foștii socri și le-a spus că vrea să cumpere terenul respectiv. Suma nu a fost deloc mică, iar actualul iubit s-a oferit să o ajute să achiziționeze ceea ce își dorea. Liniștea Ioanei Ginghină alături de noul iubit și încheierea socotelilor cu trecutul au costat-o pe vedetă 30.000 de euro.

Citește și: Cum a reacționat fiica Ioanei Ginghină când a aflat că mama ei are iubit: „Când i-am văzut fața, care exprima și puțină groază, m-am simțit cea mai egoistă”

Socrii ei deţineau 2.000 de metri în curtea casei pe care Ioana o avea cu Alex, dintre care 500 de metri erau ai ei, iar pe alţi 500 de metri a ridicat o magazie şi un coteţ pentru animale, plus multe altele.

Într-o zi s-a trezit cu un anunţ pe poartă că se vinde terenul şi actriţa s-a speriat foarte tare. Nu voia să rămână fără bucata respectivă de teren şi a luat legătura cu foştii socri, care i-au propus un preţ imens de ordinul miilor de euro. Au ajuns la o înţelegere, ca să îi rămână cei 500 de metri.

Pentru suma de 30.000 de euro, plata terenului, Ioana a avut nevoie de ajutor şi din partea lui Cristi, iubitul ei, care i-a dat o parte din bani’, au declarat surse apropiate vedetei pentru Click!.

Nici după un an de la divorț, cei doi foști soți nu și-au rezolvat treburile. Ioana Ginghină se va întâlni cu tatăl fetiței sale la notar, unde trebuie să rezolve problema cu vila de 200.000 de euro în care au locuit împreună.

Pentru a rămâne în casă alături de fiica ei, actrița este dispusă să-i ofere fostului soț orice dorește el. În vila din Dragomirești, județul Ilfov, s-a mutat și actualul iubit al Ioanei Ginghină, Cristi.