Cum arată casa lui Bogdan de la Ploiești

După mult timp în care cei doi maneliști au tot făcut schimb de locuri pe Youtube, Bogdan de la Ploiești a ”spart” supremația acestora. Cea mai recentă piesă a lui, ”Fără tine”, cântată cu Theo Rose e pe primul loc, cu 3,8 milioane de vizualizări în doar 5 zile.

De altfel, într-un timp record, Bogdan de la Ploiești a adunat zeci de milioane de vizualizări cu melodiile sale, ajungând astfel unul dintre cei mai apreciați interpreți de manele ai momentului.

Și cum e un artist care se respectă, Bogdan de la Ploiești nu putea face excepție de la regulă: se laudă cu bolizii de lux pe care-i conduce și cu hainele de firmă pe care și le cumpără. Bogdan locuiește într-un apartament de lux în Ploiești, însă are și o super vilă, aranjată pe gustul său, în care locuiesc părinții săi.

Sunt două camere din casă, de care Bogdan de la Ploiești este tare mândru: livingul unde spune că face petreceri monstruoase și o cameră de la subsol, care este de fapt dressingul său.

Bogdan de la Ploiești spune că toate lucrurile din living sunt alese de el, de la tapetul imens de pe un perete, care înfățișează doi îndrăgostiți stilizați, până la decorarea peretelui unde se află șemineul și un imens televizor.

La subsolul casei, Bogdan de la Ploiești și-a făcut un dressing, care arată ca un mic magazin. Acolo se află frumos aranjate atât tricourile de firmă ale manelistului, dar și hainele sale de scenă.