Adela Popescu a intrat in direct si a facut anuntul trist! A vrut sa se stie chiar de la ea: ” Sotul meu, Radu, dar si bebelusul..”

Radu Vâlcan, infectat cu noul cor.ona.virus. Adela Popescu i-a șocat pe telespectatorii emisiunii Vorbește lumea. Blondina a anunțat că Radu Vâlcan și fiul lor cel mic au fost diagnosticați cu CO.VI.D-19. Din fericire, cei doi sunt bine și nu au simptome grave.

Radu Vâlcan, infectat cu noul coro.navir.us. La începutul lunii septembrie, Adela Popescu anunța că a fost tes.tată pozitiv cu noul coronavirus, motiv pentru care a lipsit două săptămâni din emisiunea Vorbește lumea. De asemenea, și colegul său de platou, Shurubel a fost depistat cu COV.ID-.19, iar în ediția de luni, 20 septembrie, blondina a anunțat că soțul ei, Radu Vâlcan și mezinul familiei, Adrian, au luat viru.sul. Conform acesteia, cei doi sunt bine. „Nu știu dacă v-am zis, dar și Radu s-a îmbolnăvit de la mine. Și micuțu, cel de două luni. Și am tras așa o sperietură, dar acum suntem bine toți. de două zile, suntem bine toți, de aia mi-a revenit și culoarea în obraji. Își dai seama, aăsta mic are două luni, nu știam cum reacționează la febră, era destul de ciudat, dar acum suntem foarte bine. Ne gătim acasă în fiecare zi.”, a mărturisit vedeta TV în direct, la „Vorbește lumea”.

Atât Shurubel, cât și Adela se află în izo.lare la domiciliu. Cei doi au intrat in direct, iar la un moment dat, vedeta l-a întrebat pe colegul ei dacă i-a revenit gustul și mirosul. Răspunsul lui Shurubel a fost unul de excepție. Acesta a făcut o demonstrație în direct, mușcând dintr-un măr. „Nu prea am (n.r. – gust), cred că 20%. Facem un test. Nu, nici azi nu am gust. Nu am timp să mă plictisesc, pentru că a trebuit să aranjez foarte multe mâncăruri în frigider, pe care mi le-a adus mama. Am deja probleme, mi-a mai adus niște brânză. Aveam 10 ouă, pe care nu le mâncasem, mi-a mai adus alte 10 ouă. Avem și struguri, e incredibil! Nici nu știu ce să fac cu frigiderul meu.”, a spus acesta.

Adela Popescu s-a infectat cu COV.ID-19 săptămâna trecută
Blondina s-a autoizolat acasă alături de Radu Vâlcan și bebelușul lor de două luni. Cei doi băieți, Andrei și Alexandru au fost duși la bunici până când va trece această situație. Actrița a declarat că este obligată să poarte mască de protecție în casă pentru a nu-l infecta și pe cel mic.