Ce se întâmplă în aceste momente cu Ionuț Cercel

Vestea că Petrică Cercel s-a stins din viață a șocat o țară întreagă. Însă, cel mai afectat este fiul său, Ionuț Cercel. Ce se întâmplă cu tânărul după mo.artea tatălui său?

Petrică Cercel a încetat din viața joi, 16 septembrie. Vestea că manelistul s-a stins din viață a șocat pe toată lumea. Cântărețul a m.urit pe patul unui spital din Capitală, unde a fost internat din cauza infectării cu noul co.ronav.irus.

Cântărețul de muzică lăutărească a fost condus duminică, 19 septembrie 2021, pe ultimul drum de către apropiați, printre care și colegi de breaslă.

Familia lui Petrică Cercel este devastată, iar Ionuț Cercel trece prin momente cumplite, după ce tatăl său s-a stins din viață din cauza cor.onav.irusului.
Ionuț Cercel, unul dintre cei trei fii ai lui Petrică Cercel, nu a făcut până în acest moment nicio declarație publică.

Artistul este devastat și nu se mai poate opri din plâns. Ionuț nu se aștepta la un așa final, el era optimist și a sperat până în ultima clipă că tatăl său se va vindeca.

Un coleg de breaslă a declarat că Ionuț Cercel îl descrie pe Petrică Cercel un înger alb, motiv pentru care a vrut ca toată l umea prezentă de la înm.ormân.tare să fie îmbrăcată în alb.

„Este foarte greu, nu știu de ce Dumnezeu este nedrept câteodată. Copiii lui il divinizau, il iubeau foarte mult. Ionuț plânge si strigă la Dumnezeu, spune că l-a luat prea devreme și încă avea nevoie de tatăl lui.

El l-a numit pe tatăl lui un îngerul alb, de aceea vrea ca toată lumea sa fie îmbrăcată in alb. Vrea sa fie lumină în jurul tatălui său”, a spus Luis Gabriel, la un post de televiziune.

În urmă cu aproximativ o săptămână, fiul lui Petrică ercel, Ionuț Cercel, a confirmat că tatăl său este internat la Terapie Intensivă.

Însă, tânărul spunea că analizele tatălui său au ieșit mai bine și se aștepta la un final fericit. Nimeni nu se aștepta că ce este mai rău ar urma să se întâmple.

”Ceea ce am postat eu pe pagină e adevărat. Tata are niște probleme de sănătate, cu viru.sul ăsta, cu CO.VID, sperăm că vor trece toate cu răbdare și credință, suntem oameni credincioși și credem și în medicii din România.

Este internat la Terapie Intensivă, la un spital din Capitală. Medicii, doar ce am vorbit cu ei, mi-au zis că analizele au ieșit un pic mai bine, dă semne că-și revine. E internat de destul de multe zile.

A stat puțin acasă, l-am văzut că nu se simte bine și eu l-am dus la spital, i-am făcut testul. Am considerat că acolo știu medicii ce să facă cel mai bine.
Nu i-a fost teamă, tatăl meu a fost puternic tot timpul, mi-a zis că totul va trece cu bine.

Noi suntem oameni credincioși, credem în Dumnezeu și în toate minunile lui, știm că finalul va fi unul fericit.
Tratamentul începe să dea roade, analizele ies din ce în ce mai bine.

Din fericire, tata nu are niciun fel de probleme de sănătate. Eu l-am dus pe picioare la spital, ieri avea o stare destul de normală. La câteva zile de la internare i s-a agravat starea ”, a scris Ionuț pe Facebook.