Delia le-a arătat fanilor casa ei luxoasă, însă un detaliu a ieșit în evidență

Știm cu toții că Delia este o prezență nonconformistă în toate aparițiile sale. Ținutele sale, atitudinea sa, chiar și casa ei, toate sunt ieșite din tipare.

Frumoasa cântăreață a dovedit de nenumărate ori că nu îi pasă de părerile celorlalți. Blonda s-a afișat de foarte multe ori la evenimente și emisiuni TV în ținute greu de imaginat. Aceasta este jurat la emisiunea ,,Iumor”, unde a avut apariții șocante. De la haine colorate, treninguri cu prințese Disney până la cele mai extravagante makeup-uri, coafuri și cel mai colorat păr.

Vedeta a postat recent pe o rețea socială o fotografie din luxoasa ei casă. Imediat ce fanii săi au văzut fotografia, comentariile hilare nu au încetat să apară. Lăsând la o parte candelabrul imens care seamănă cu un glob disco al anilor `80, invidiat de fanii săi, elementul care a atras atenția a fost o pernă.

La prima vedere se poate observa o femeie blondă care ține un cofrag cu ouă pe cap. Însă dacă stăm să analizăm mai atent fotografia, frumoasa blondă nu este nimeni alta decât Delia, zâmbind cu gura până la urechi.

Imediat ce au văzut fotografia iar perna a fost observată, fanii Deliei nu s-au sfiit să comenteze.

,,Îmi place perna!”, a spus cineva într-unul dintre comentarii, ,,Ce machiaj?? Unde??… .Perna aiaaa, atât pot să văd acum. Leșin. ”. Fanii s-au amuzat pe seama decorului nonconformist de pe canapeaua Deliei, însă nu au omis nici ceea ce era important, frumusetea Deliei, aceasta primind prin intermediul comentariilor tot felul de complimente de la fanii săi.