Soluția anti-mucegai care te scapă pe loc de igrasie

Baia este locul pe care il foloseste intreaga familie, zi de zi. Din acest motiv este recomandat sa acorzi o atentie foarte mare curateniei din acea zona a casei tale.

Asadar, in zona unde ne ingrijim de curatenia corpului, iar de multe ori chiar si de cea a mintii, curatenia si prospetimea acestei incaperi sunt primul lucru de care trebuie sa avem grija. Dar oricat de mult efort am depune, de multe ori in colturile din baie si pe faianta apare mucegai.

Pe rafturile din magazine poti gasi o multime de solutii speciale, dar continutul lor de multe ori lasa de dorit: ele sunt daunatoare pentru piele, ochi si caile respiratorii. De aceea, cei de la perfect-ask.net vor sa va impartaseasca reteta unei solutii de casa, care va curata foarte eficient baia de mucegai, murdarie si bacterii, fara a dauna sanatatii.

Ingrediente pentru solutia impotriva ciupercilor si mucegaiului: 2 lingurite de ulei esential de ceai, 2 pahar de apa, 1 lingurita de spirt.

Instructiuni: Puneti toate ingredientele intr-un recipient cu pulverizator si agitati-l bine. Stropiti solutia pe toate locurile problematice, iar dupa 10 minute spalati-le in mod obisnuit.

Uleiul esential de ceai are puternice proprietati dezinfectante, iar spirtul il dizolva si contribuie la lupta contra bacteriilor. Aceasta solutie are un miros slab ce dispare foarte rapid. De asemenea, impotriva mucegaiului este foarte eficient otetul, dar sa aveti in vedere ca acesta are un miros mult mai puternic si mai durabil. Veti ramane uimiti cand veti vedea rezultatele utilizarii acestei solutii! Nu uitati sa impartasiti aceasta super reteta tuturor prietenilor.