Zelenski, mesaj de ultim moment pentru Putin: „Ce vrei de la noi? Daca nu vrei sa pleci acum…”

Zelenski le-a cerut rusilor sa se gandeasca la viitorul lor si sa faca alegerea corecta

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut rusilor sa lupte pentru libertate si drepturile lor.

El a spus asta in noul sau mesaj video .

„Zilele acestea, in aceste ore dintre viata si sclavie, azi, maine, in saptamana viitoare – acesta este momentul in care inca poti invinge raul fara pierderi ireparabile. Nu ratati aceasta ocazie. Retelele de socializare, prietenii, cunostintele si strainii, colegii si rudele ar trebui sa va auda. Suntem ucraineni. Vrem pace. Cetateni ai Rusiei, pentru voi aceasta lupta nu este numai pentru pace in Ucraina … ” – a spus Zelenski.

El a adaugat ca aceasta a fost, de asemenea, o lupta pentru Rusia si pentru ce era mai bun in ea.

„Pentru libertatea pe care ai vazut-o, pentru prosperitatea pe care ai simtit-o. Daca taci acum, atunci doar saracia ta va vorbi pentru tine mai tarziu si numai represiunea va raspunde!” – a adaugat presedintele Ucrainei, scrie ukraine.segodnya.ua

Zelenski, mesaj pentru Putin
Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat mai devreme ca liderul rus Vladimir Putin evita negocierile cu el .

„Ce vrei de la noi? Lasa pamantul nostru. Daca nu vrei sa pleci acum, stai cu mine la masa negocierilor. Sunt liber. „Sunt un om normal, stai cu mine, vorbeste . De ce va este frica? Nu amenintam pe nimeni, nu suntem te.roristi. Nu punem mana pe banci. Si nu punem mana pe pamanturile altora”, a spus el.