Amestecă piper cu puțin ulei și stropește plantele de apartament

Amestecă piper cu puțin ulei și stropește plantele de apartament. Ce se va întâmpla imediat? Rezultatul este uimitor!

Nu te-ai fi gandit niciodata ca piperul este atat de eficient! Este un condiment delicios, dar si un ajutor de nadejde pentru curatenie.

Poți face un insecticid natural dintr-o lingură de piper roșu măcinat amestecat cu două linguri de detergent de vase și două linguri de ulei vegetal. Amestecă mixtură cu 3,8 litri de apa, apoi transfer-o într-un recipient cu pulverizator și stropește plantele din grădină. Vei scăpa astfel de țânțari. Procedeul trebuie repetat după ploaie, conform care2.com

De asemenea, că să nu mai ai probleme cu rozătoarele care îți distrug cablurile și firele de afară, stopeste-le cu o soluție cu piper.

Alte utilizari neobisnuite ale piperului in functie de culoarea lui:

Decongestionarea nazala: Piperul rosu incalzeste organismul si stimuleaza eliminarea mucusului, ceea ce duce la decongestionarea cailor nazale si la o respiratie mai usoara.

Constipatie: Piperul rosu te infierbanta si simti nevoia sa bei multa apa, ceea ce inmoaie scaunul.

Tuse: Piperul rosu linisteste iritatia gatului si dilueaza mucusul.

Durere de urechi: Piperul negru ajuta la calmarea durerilor de urechi. Presara piper macinat pe un tampon de vata, roteste vata pana se face ca o minge si pune-o deasupra urechii.

Atentie! NU in interiorul urechii!

Astupa gaurile: Daca ai un radiator care curge, toarna piper negru in radiator si sigilezi temporar gaurile.

Indeparteaza veveritele: Amesteca piper rosu macinat cu mancare pentru pasari. Pasarile nu vor avea probleme cu gustul, ba mai mult vitamina C le va imbunatati penajul. In schimb, veveritelor nu le place gustul de piper asa ca vor evita sa te mai viziteze.