De ce trebuie să pui detergent în sacul de praf al aspiratorului

Ești o gospodină desăvârșită și îți place să ai mereu casa curată. Speli, cureți și lustruiești toate obiectele din casă cât de des poți, dar există o problemă supărătore la care încă nu i-ai găsit rezolvare. Este vorba despre praful care se ridică în aer și despre mirosul neplacut care apare ori de câte ori dai cu aspiratorul.

Cu toate că pe piața au apărut deja de câțiva ani aspiratoarele cu apă, care te-ar putea scăpa aparent de această problemă, ele sunt destul de scumpe și nu sunt întotdeauna cele mai eficiente. Mai mult decât atât, ele nu sunt atât de populare, cel puțin nu la noi în țară, așa că ești destul de reticientă atunci când vine vorba sa îți înlocuiești aspiratorul.

În schimb, dacă vrei să ai o experiență plăcută atunci când dai cu aspiratorul, dar nu vrei să în înlocuiești pe cel pe care, probabil ai dat o grămadă de bani, avem pentru tine un truc extrem de simplu și foarte eficient!

Ce trebuie să faci:

Varianta 1

Inainte de utilizare, pune puțină scortisoară în sacul de praf al asiratorului. După ce ai făcut asta tot ce trebuie să faci este să îl folosești ca și până acum.

Varianta 2

Inainte de utilizare, pune puțin detergent de rufe (atenție, să nu fie lichid – trebuie să fie detergent praf) în sacul de praf al asiratorului. După ce ai făcut asta tot ce trebuie să faci este să îl folosești ca și până acum, scrie girly.ro.

Varianta 3

Există pastile speciale pentru sacul de aspirator. Acestea se introduc în sac iar mirosul nu va fi unul neplăcut, ci unul îmbietor.

Varianta 4

Inainte de utilizare, pune câteva semințe de lavandă în sacul de praf de la aspirator. După ce ai făcut asta tot ce trebuie să faci este să îl folosești ca și până acum.

Toată casa va fi împânzită cu un miros proaspăt și ușor, iar praful nu se va mai ridica atât de ușor.