Zece plante de apartament care atrag norocul, iubirea și banii

Se spune despre anumite plante de apartament că au puteri magice și că pot atrage norocul, iubirea și banii pentru cel care le deține. Totodată, ar fi bine să știi și unde trebuie să le amplasezi pentru a avea efectele scontate.

Potrivit specialiștilor, există unel plante și flori de apartament care au puterea de a atrage norocul, iubirea și banii. Mai mult, este binecunoscut faptul că florile dintr-un apartament sau birou au efecte benefice pentru sănătate. Însă, înainte de a cumpăra ceva ar fi bine să știi exact ce îți dorești. Și aceasta pentru a nu fi copleșit atunci când mergi într-un magazin de specialitate, la vederea a foarte multe sortimente. Așadar, iată ce flori și plante ar trebui să ai în locuință pentru a avea parte de prosperitate și noroc în dragoste.

Ce plante de apartament sunt considerate cu puteri magice
1. Bambusul este cunoscut pentru faptul că atrage bucuria și prosperitatea. Oferă protecție și noroc, ceea ce înseamnă că vor crește șansele că dorințele tale să se împlinească odată cu achiziționarea acestei plante.

2. Crizantema. Petalele ei numeroase sunt corespondentul bogăției. În plus, culorile vesele sunt asociate cu optimismul și succesul, dar și cu energia pozitivă.

3. Arborele de jad sau Crassula ovata este o plantă suculentă cu flori mici albe sau roz. Frunzele sunt rotunde, lanceolate, netede și cărnoase. Florile apar, în general, toamna-iarna.

4. Trifoiul atrage banii în casa ta și, în plus, oferă protecție. Totodată, mirosul acestei plante îți ascute intuiția, iar nectarul trifoiului este extraordinar de gustos.

5. Lămâiul aduce fericire și lumina în casă, dar este și simbolul purificării și al prieteniei. De asemenea, dacă bei ulei de lămâie diluat într-o seară cu luna plină atunci îți va crește mult nivelul energetic.

Plantele și magia dragostei
6. Iasomia atrage atât dragostea, cât și banii în casa ta și, în același timp, favorizează visele profetice. Mai mult, uleiul de iasomie este unul dintre cele mai puternice afrodisiace.

7. Levănțica îmbunătățește buna dispoziție și are proprietăți de calmare. Despre mirosul de levănțică se crede că are puterea de a atrage bărbații, așa că femeile singure au tot interesul să aibă o astfel de plantă în casă.

8. Orhideea reprezintă dragostea: atrage dragostea, te înalță sufletește și întărește prieteniile. În grecia antică oamenii asociau orhideea cu fertilitatea și virilitatea.

9. Busuiocul aduce dragostea, pasiunea, succesul și frumusețea în casa ta. mai mult, dacă pui în mâncare planta crescută chiar în casa ta se spune că poți trezi pasiunea în oricine consumă aceea mâncare.

10. Rozmarinul crește puterea creierului, te poate ajuta să te odihneșți mai bine noaptea și te menține tânăr. Rozmarinul atrage dragostea și crește dorința sexuală.

Unde trebuie amplasate plantele pentru bunăstare
Ușa de la intrare. Pentru a-ți arăta entuziasmul ar trebui ca în apropierea ușii să fie pusă o floare frumoasă, precum laleaua, ori un arbust.

Sufragerie. În general toate plantele norocoase precum și florile pot fi puse aici, însă este bine să le aranjezi în funcție de mărime.

Dormitor. Florile frumoase cu un aspect plăcut sunt o alegere potrivită pentru dormitor. De asemenea, este o ideea bună ca la capul patului să pui câteva fructe care te pot ajuta să adormi mai ușor datorită aromei lor. Ai grijă să nu pui în camera în care dormi plante agățătoare.

Birou. Aici se potrivesc plantele care cresc punct cu punct. Ca de exemplu bambusul, floarea-soarelui, crizantema etc.

Baie. Este o încăpere de obicei umedă, cu miros nesănătos, insuficient luminată și cu o ventilație proastă. Poți pune o vaza cu flori ori specii de plante tolerante la întuneric.

Bucătărie. Nu este chiar locul potrivit pentru flori de apartament întrucât există posibilitatea să fie afectate de fum și aburi.

Colțuri. Poți alege ca flori de apartament plante verzi care să îndepărteze spiritele rele și să aducă noroc în casă.

Așadar, ar fi bine să te gândești la câteva astfel de specii de plante de apartament cu puteri magice. Cu siguranță vei observa rapid ce efect au asupra vieții tale.