Casă mică si elegantă in suprafată de 58 mp, cu garaj deschis pentru 2 masini

Va prezentăm proiectul unei locuinte moderne, elegante,  cu două dormitoare ce poate fi construită pe o suprafată mică de teren, fara a elimina spatiile de relaxare in aer liber si garajul.

Casa are o suprafata de 58 mp, este construită pe un singur nivel, iar terenul pe care este construită are dimensiunea de 350 mp. La exterior se remarcă prin combinatia dintre placarea cu piatră de râu si cromatica vopselei folosite pentru exterior.

La parter, de la intrarea principală din pridvorul acoperit susținut de două coloane pătrate se ajunge intr-un living incăpător de 23mp, cu bucătarie open space si loc de servit masa.

Camera de zi și locul de servit mesa sunt combinate, iar plasarea mesei în mijloc, poate oferi mai mult spațiu pentru zona de living. In dreptul locului de luat masa sunt usi mari din geam, prin care se poate iesi pe terasă.

Acest plan de locuință are proiectat un garaj deschis care poate găzdui două mașini. Clientul are astfel posibilitatea de a proiecta un acoperis care să inchidă garajul dacă se doreste.

Cele 2 dormitoare sunt amplasate în partea stângă a casei, împărțind o toaletă comună și o baie situată lângă bucătărie.

La interior locuinta este compartimentata in :

  • Veranda 6.5mp
  • Living cu dining si bucătărie 28 mp
  • Baie 5.5mp
  • Terasa 5.4mp
  • Dormitor 6.5mp
  • Dormitor 6.5mp

Dacă v-a plăcut proiectul acestei case de vis,  şi considerați că poate fi o sursă de inspirație pentru proiectele dumneavoastră viitoare vă invităm să-l distribuiți şi prietenilor de pe facebook. Vă mulțumim

Sursa: amazingarchitecture.net