Cum arată noua casă a Vulpiței și a lui Viorel Stegaru

Vulpița și Viorel s-au mutat în casă nouă, după ce un telespectator impresionat de traiul greu pe care cei doi soți l-au dus la Blăgești, le-a făcut cadou o locuință.

După ce au plecat de acasă cu mare scandal, Vulpița și Viorel Stegaru s-au reîntors în Capitală, acolo unde speră să-și găsească, din nou, liniștea. Mai mult, soții Stegaru au avut parte chiar și de o surpriză la întoarcerea în București, atunci când au aflat că au primit, în dar, o casă.

Nu este ea cea mai modernă, însă este suficient pentru a le asigura un viitor bun și un trai decent. În această dimineață, Vulpița și Viorel au mers la noua locuință și s-au arătat a fi de-a dreptul impresionați de ceea ce au găsit la locația cu pricina.

Mobila este destul de veche, așa că este loc și de mai bine. Pentru asta, Stegarii trebuie să muncească din greu, pentru a putea să renoveze noua lor locuință. Până atunci, se pot bucura de faptul că au apă potabilă, o fântână, o curte foarte mare și o sobă tradițională de teracotă, pentru a le aduce aminte de Blăgești. Singura nemulțumire a celor doi soți se pare că este faptul că nu au toaletă în casă, însă acest aspect este irelevant pentru ei, din moment ce nici la Blăgești nu există luxul din lume.

Mirela Vaida, sfaturi prețioase pentru Vulpița și Viorel
Pentru că de-a lungul timpului a avut parte de experiențe neplăcute cu vecinele sale, Vulpița a fost sfătuită de Mirela Vaida să fie cu mare băgare de seamă și să fie atentă la oamenii din jurul său. Veronica Stegaru a înțeles întocmai mesajul prezentatoarei de la Acces Direct și a mărturisit că nu va lega prietenii cu nimeni și nici nu va avea încredere în vecinii săi cei noi.