Vulpița și Viorel se mută în casă nouă

Veronica și Viorel nu-și mai încap în piele de fericire. Soții Stegaru au primit o casă cadou. Un telespectator cu sufletul mare a fost impresionat de povestea lor și le-a dăruit o casă în care să locuiască de acum înainte.

Nici bine nu s-au întors soții Stegaru la Acces Direct că au avut parte de o mare surpriză. Pentru că în continuare locuiesc la un hotel din Capitală și nici n-au reușit să se angajeze, cineva a vrut să le facă o bucurie. Mai exact, un bărbat din Buzău care deține o casă în care nu mai locuiește de ceva timp, vrea să le-o ofere acestora. Bărbatul nu vreau să-și dezvăluie identitatea la televizor, ci doar să-i ajute pe aceștia. Mirela Vaida a fost cea care le-a dat această veste Veronicăi și lui Viorel.

Este o persoană din județul Buzău, care are o casă în care nu mai locuiește și pe care vrea să vi-o pună vouă la dispoziție, dacă vreți să locuiți acolo. E foarte important să aveți o căsuță. Ținem legătura, să ne spuneți cum e la noua casă, dacă acceptați”, a spus Mirela Vaida la Antena 1.

Bucuroasă de ceea ce i se întâmplă Veronica nici nu a stat pe gânduri și a acceptat această propunere.

”Da, vrem! Îmi vine un pic să plâng de emoții. Îi mulțumim din suflet”, a spus Veronica Stegaru în cadrul emisiunii ”Acces Direct”.

Anul 2021 se anunță foarte frumos pentru Veronica și Viorel, vor deveni părinți pentru a doua oară. Se pare însă că această bucurie nu este împărtășită de toate rudele. La auzul acestei vești, soacra Veronicăi a sfătuit-o să facă întrerupere de sarcină. Mai ales pentru că a aflat de la cineva că acest copil n-ar fi al lui Viorel. Vulpița însă nici nu vrea să audă de așa ceva. Ea este foarte încântată de faptul că va aduce pe lume al doilea copil și s-a gândit deja și la nume. Dacă va fi fată o va chema Doinița sau Mirela, iar dacă va fi băiețel va purta numele Radu.