Antonia Ștefănescu, dezvăluiri despre relația ei cu Andrei după divorț. Ce le-a povestit chefilor

Antonia Ștefănescu, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, a vorbit în ediția 16 Chefi la cuțite despre relația ei actuală cu fostul soț, după divorț.

La 28 de ani, Antonia Ștefănescu s-a descris drept ”mamă cu normă întreagă” în cadrul ediției 16 din sezonul 9 Chefi la cuțite, în care a venit să gătească un preparat deosebit.

Fosta soție a lui Andrei Ștefănescu a vorbit despre suferința prin care a trecut cu familia ei, ce planuri de viitor avea și ce îi reproșează acum fostului soț.

La masa de jurizare Chefi la cuțite, ea a dezvăluit și care e relația ei actuală cu fostul soț, spre uimirea chefilor.

”Știu că nu sună fine dining și probabil nici n-o să arate a fine dining, dar este foarte gustoasă, garantez,” a declarat Antonia atunci când a intrat în bucătăria Chefi la cuțite.

Pentru a impresiona chefii, Antonia și-a propus să gătească un preparat care nu e văzut atât de des pe mesele din România – ciorbă deasă de porumb, cu pui și chimen.

”Îmi place să gătesc, mă relaxează, îmi place când văd ce iese. Dar, de fapt, iubesc să mănânc,” a continuat ea.

În cadrul ediției 16 Chefi la cuțite, ea a vorbit și despre drama prin care a trecut cu familia ei. Antonia a dezvăluit că mama ei a plecat să lucreze în afară și deși era planul să fie plecată doar 9 luni în străinătate, de atunci au trecut 17 ani de când nu a mai locuit acasă.

Cu mama plecată la muncă și sora mai mare la facultate în Timișoara, Antonia a rămas în grija tatălui său, perioadă în care a și gătit pentru prima dată singură, în clasa a 8-a, atunci când părintele ei se afla în spital. Ea a vorbit despre aceste momente cu lacrimi în ochi și cum l-a vizitat în spital pe tatăl ei și i-a dus de mâncare.

Atunci când a venit momentul jurizării, chefii au fost surprinși de mâncarea pregătită de Antonia, dar dezvăluirile sale despre actuala relație pe care o are cu fostul său soț, Andrei Ștefănescu, i-au uimit și ele.

Chef Cătălin Scărlătescu a fost cel care a recunoscut-o pe Antonia atunci când a intrat pe ușă și aceasta a povestit despre dorința ei de a-și întemeia propria familie, alături de Andrei.

Cât despre actuala sa relație cu Andrei, Antonia Ștefănescu a dezvăluit la Chefi la cuțite: ”Poate sună a clișeu, dar relații foarte bune. Adică în continuare ne vizitează aproape zilnic, își petrece timpul cu Ayan. Încă îi servesc mâncarea la masă. Partea asta nu s-a schimbat.”