Cine a moștenit averea Denisei Răducu. Adevarul s-a aflat abia acum!

Cine a moștenit averea Denisei Răducu, dar și ce s-a întâmplat cu vila regretatei artiste, la aproape cinci ani de la dece.sul acesteia. Casa ar fi fost amenajată exact cum și-a dorit cântăreața de manele înainte de a fi ră.pusă de nemiloasa boală.

Denisa Răducu a fost una dintre cele mai apreciate cântărețe din țara noastră, iar de.cesul ei a venit ca un fulger pentru toată lumea. Cine a moștenit averea regretatei artiste și ce s-a întâmplat cu vila acesteia.

„Lucrările la casă sunt pe ultima sută de metri. Exteriorul este gata, curentul este tras, dar și apa. Toate utilitățile sunt puse la punct. Locuința are șase camere, este modernizată, avem baie, avem de toate, așa cum a vrut fata mea, Denisa, să arate. Fata cea mare, din Spania, și cumnatul au investit în casă. Ei vor sta pe viitor acolo. Să sperăm că, la vară, fiica mea și familia ei se vor bucura de ea”, a mărturisit tatăl Denisei Răducu pentru playtech.ro.

Cu toții știm că Denisa Răducu a m.urit din cauza unei boli crunte. Când era în viață, regretata artistă a început lucrările pentru o vilă, dar nu a mai apucat să o termine. Cântăreața își dorea foarte mult să aibă o casă de vis în comuna Ștefănești, județul Vâlcea.

Tatăl regretatei interprete a mărturisit că vila i-a rămas moștenire Adelinei, sora artistei, iar acum, după aproape cinci de la moar.tea Denisei Răducu, aceasta a terminat amenajarea vilei exact cum își dorea cântăreața de manele.

Ce s-a întâmplat cu averea regretatei artiste
Adelina, sora Denisei Răducu, se va muta împreună cu familia ei în vila din județul Vâlcea, după ce a investit pentru a o amenaja exact după dorința regretatei artiste. Aceasta ar fi cheltuit pentru casă cel puțin 30.000 de euro.

În memoria regretatei sale surori, Adelina ar fi făcut tot posibilul ca vila să fie casa visurilor Denisei Răducu. Din păcate, artista nu a mai apucat să se bucure.