Această femeie se săturase să-şi tot ascundă firele albe. Apoi are parte de o transformare care o face de nerecunoscut:

Vine un moment în viaţa noastră când ne dorim o schimbare de look pentru a ne simţi bine în pielea noastră. Multe femei îşi doresc o coafură care să le transforme complet înfăţişarea vopsindu-şi părul, dar acest lucru nu este o regulă. Sunt şi persoane care nu doresc schimbarea înfăţişării prin colorarea părului, ci pur şi simplu să îl pună în valoare păstrând culoarea lui naturală.

Kerry Grundhoefer nu se împăca în ultimul timp cu ideea că trebuia tot timpul să-şi ascundă firele albe care îi creşteau de la rădăcină. O vizită la stilist şi hotărârea de a-şi scurta părul lung şi vopsit a fost de ajuns. La 41 de ani, vârsta ei de acum, avea nevoie de o schimbare iar acest lucru a fost posibil cu ajutorul lui Christopher Hopkins, un stilist de notorietate.

După o scurtă conversaţie, bărbatul a întrebat-o cam cât de scurt ar vrea să îi fie tăiat părul. Fără să mai stea pe gânduri, acesta i-a scurtat destul de mult părul după care i l-a aranjat într-o coafură destul de simplă, dar de efect.

Privindu-se în oglindă, Kerry a fost extrem de bucuroasă de noua ei înfăţişare, iar acum aştepta şi reacţia soţului ei. Acesta s-a declarat încântat de noua coafură a soţiei sale care de acum înainte nu va mai trebui să-şi ascundă firele albe.