7 cupluri de zodii care nu se potrivesc deloc și care vor ajunge la divorț

Așa cum zodiacul ne arată ce zodie ar putea fi partenerul ideal într-o căsnicie de lungă durată, tot așa ne avertizează și când suntem în pericol să divorțăm.

Iată 7 cupluri de zodii care nu se potrivesc deloc și care vor ajunge la divorț, oricât de îndrăgostiți au fost. Vezi dacă tu și partenerul tău sunteți pe listă.

1. Leu și Vărsător. Găsește un avocat! Repede!

Chiar dacă ambii nativi sunt pasionali, dinamici și inventivi, sunt la fel de… volatili. Niciunul nu va fi în mod deosebit interesat de afecțiunea și nevoile celuilalt, pentru că fiecare are mai multă grijă pentru sine. Leul cere prea mult, în timp ce Vărsătorul nu poate respira dacă nu are libertate deplină.

2. Gemeni și Fecioară. Nu e o idee bună!

Amândoi sunt buni la comunicare, se înțeleg din priviri, dar nu au deloc încredere unul în celălalt. Fecioara vrea ca totul să fie organizat, simplu, clar, alb-negru. În timp ce Geamănului îi plac complicațiile, umbrele și micile aventuri pastelate. Iar Gemenilor nu le place deloc controlul!

3. Rac și Balanță. Nu va exista niciodată o legătură profundă

Se știe că Racii sunt sensibili, emotivi și schimbători. La ei, totul se desfășoară în jurul emoțiilor. Pe când Balanțele sunt echilibrate, pasive, reci… se implică doar atât cât trebuie și nu le dau apă la moară Racilor răsfățați. Racul vrea să audă, doar ceea ce vrea el să audă, nu ceea ce are nevoie să audă. Iar Balanța nu va știi niciodată cum să se descurce cu toanele Racului.

Cupluri de zodii care sigur ajung la divorț

4. Leu și Scorpion. O iubire cu pretenții

Cei doi vor fi mereu în topul cu cele mai dificile cupluri de zodii. Amândoi sunt foarte pretențioși, amândoi consideră că fiecare este numărul 1, iar celălalt trebuie să cedeze. Și amândoi vor fi preocupați să îl provoace pe celălalt la diverse jocuri de dragoste și fidelitate, în loc să se iubească cu adevărat.

5. Săgetător și Capricorn. Nu spune ”Da!”, indiferent cum arată inelul!

N-ai să vezi alții mai nefericiți! Dacă au avut proasta inspirație să se căsătorească, Săgetătorul și Capricornul vor face parte din acele cupluri de zodii care vor divorța în primii 3 ani.

Niciunul dintre ei nu îl înțelege pe celălalt, iar pasiunea va dispărea repede. Capricornul se va simți neglijat și abandonat, iar Săgetătorul va fugi la prima discuție mai serioasă.

6. Leu și Pești. Ce alegere nefericită!

Leul, cu egoul lui uriaș și pretențiile lui, nu va reuși deloc să comunice cu sensibilul Pește, care are nevoie de romantism, mister și pasiuni ascunse. Tot timpul Leul va spune ceva care îl va răni pe partenerul din Pești, iar acesta din urmă va fi incapabil să mai păstreze aprinsă dorința și iubirea.

7. Gemeni și Rac. Candidați sigur pentru divorț

Un introvertit și un extrovertit. La poluri opuse. Ce a fost în capul vostru? Iubirea nu va rezista nici 3 ani. Geamănul vrea diversitate, distracție, prieteni, evenimente, societate și nu are răbdare pentru toanele Racului. Iar acesta din urmă vrea liniște, armonie, romantism și un partener care să fie lipit de el zi și noapte.