Cum sa iubesti si sa intelegi femeia Capricorn. Cum este si ce obiceiuri are

De cand imi amintesc horoscopul a fost o modalitate populara de a primi informatii despre noi si ceilalti. Unii oameni isi planifica chiar si ziua pe baza a ceea ce spune horoscopul lor.

Desi nu il folosesc in masura in care aleg sau nu aleg un partener, orice tip pe care-l cunosc il intreb semnul sau astrologic.

Cred ca stiind acest lucru imi da o perspectiva asupra caracterului sau.

Cand un tip ma intreaba semnul meu si ii spun Capricorn, primesc diferite reactii. Deoarece eu sunt o femeie Capricorn, desi nu pot vorbi pentru toate femeile Capricorn, am decis sa le dau oamenilor o perspectiva asupra modului de a iubi si de a intelege femeia Capricorn.

Personalitate

Femeile Capricorn au fost numite unele dintre cele mai dificile semne din zodiac. Personalitatea lor rezervata si comportamentul serios le poate face sa para distante, infricosatoare si rigide.

Desi Capricornii pot avea limba ascutita, ei sunt extrem de loiali celor carora le pasa si se bucura de distractie, de fapt, majoritatea Capricornilor sunt foarte plini de spirit si au un simt al umorului.

Ca prieteni

Capricornii sunt seriosi si analitici. Ei au multi asociati, dar putini prieteni, preferand sa-si pastreze cercul restrans, iar personalitatea lor nu le ingaduie sa tolereze lucrurile pe care le considera prostesti. Acest lucru este valabil mai ales in cazul multor femei tinere Capricorn. Cu varsta, femeile Capricorn devin mai relaxate.

Pe masura ce finantele i se pun in ordine, femeia Capricorn evolueaza de obicei si devine mai plina de umor si mai putin sceptica. Este usor de jignit, cunoscuta pentru ranchiuna pe care o pastreaza si faptul ca nu iarta cu usurinta. O femeie Capricorn se asteapta la loialitate fata de cercul ei intern de prieteni.

In afaceri

Majoritatea Capricornilor sunt destepti atunci cand vine vorba de afaceri, iubesc dolarul atotputernic, poate putin prea mult.

Ei sunt harnici, hotarati

si ambitiosi. Aceasta se datoreaza faptului ca majoritatea barbatilor si femeilor Capricorn se apreciaza prin succes si un Capricorn ale carui finante nu sunt in ordine este un Capricorn nesigur. De fapt, Capricornii sunt atat de fixati pe cariera, relatiile pot deveni secundare in cautarea stabilitatii.

Oricine se intalneste cu un Capricorn care nu este stabil din punct de vedere financiar, se poate simti neglijat, pe masura ce Capricornul isi urmareste visele. Daca esti rabdator cu Capricornul, totusi, atunci cand lucrurile sunt in ordine, vei avea un partener puternic si solid.

De ce este greu pentru femeile Capricorn sa gaseasca dragoste?

Cu toate atributele ei, doamna Capricorn poate avea probleme in a-si mentine dragostea. Temperamentul ei si cuvintele ascutite pot face dificila apropierea de ea. Submissivitatea nu este o trasatura puternica la o femeie Capricorn, cu toate acestea, ea poate fi foarte supusa daca are un partener care are o personalitate puternica.

Capricornilor nu le plac jocurile. Ei urasc jocurile mintii si oamenii care folosesc jocurile pentru a manipula si controla. Capricornii isi pierd rapid interesul. Sunt oameni care sunt increzatori si au propriile pasiuni si vise.

Ce fel de barbati atrag femeile Capricorn?

Femeia Capricorn isi doreste siguranta, tinde sa fie atrasa de barbatii intelectuali. Acest lucru poate fi uneori in dezavantajul ei, care este cunoscuta ca fiind una dintre femeile cele mai precaute si suspecte ale zodiacului. Sub inima ei aparent de otel curge un izvor de pasiune, si ea poate fi pacalita de cuvinte dulci si orbita de aparitii externe.

Odata ce stralucirea iubirii se opreste, cu toate acestea, aceasta femeie dragalasa incepe sa vada daca cuvintele se aliniaza cu actiunea.

Trebuie sa se simta in siguranta si daca finantele ei nu sunt in ordine ea nu are pace, si nici persoana cu care are de-a face.

Cand vine vorba de dragoste, doamna Capricorn nu stabileste un standard inalt pentru barbatii ei, asa cum o face pentru ea insasi si pentru oamenii din jurul ei. Deci, in acest caz, dragostea, de obicei, se intoarce impotriva ei.

Caracteristici pozitive

Loiala
Muncitoare
Lucreaza bine in echipa
Ambitioasa
Spirituala
Sofisticata
Caracteristici negative
Prea serioasa
Analitica
Melancolica
Nu iarta cu usurinta
Suspicioasa
Aroganta
Confidenta

Femeile Capricorn sunt, de obicei, mai respectate decat placute. Latratul unui Capricorn este mai mare decat muscatura lui si de obicei nu iti face rau.

Adevarul este o trasatura puternica intr-un Capricorn, iar sfaturile ei pot sa para reci si stoarse de compasiune. Un Capricorn mai intelept va intelege ca nu este mesajul, ci livrarea mesajului care conteaza. Insa femeile Capricorn nu numai ca iti ofera un sfat bun, dar poti sa te increzi in ele cu secretele tale.

Ca sotii si mame

Majoritatea femeilor din Capricorn fac neveste bune si chiar mai bune mame. Ele sunt foarte grijulii si iubesc o casa frumoasa. Cu toate ca majoritatea femeilor din Capricorn sunt foarte ambitioase, ele pot aduce fericirea in familie.

Pentru doamna Capricorn, nu conteaza cine conduce, atata timp cat obiectivul general este indeplinit. Una dintre trasaturile pozitive ale unei femei Capricorn este ca ea este o buna jucatoare in echipa si daca face parte din cea castigatoare, ea este fericita.

Romantism

Capricornul este rezervat si suspect. O femeie Capricorn care a fost arsa de dragoste va avea probleme de incredere profunda. Daca ii poti castiga increderea, atunci Regina de gheata se va topi ca zapada intr-o zi de vara fierbinte, pentru ca sub oglindirea ei exterioara este o femeie fierbinte pasionala, cu o forta sexuala puternica.

Acum trebuie sa adaug ca nu este adevarat pentru toate femeile Capricorn, asa ca trebuie sa spun ca pentru mine, daca nu am incredere cu adevarat in cel cu care sunt, atunci procedez cu prudenta.

Deci, daca Capricornul tau este putin prea rezervat in dormitor, este posibil sa existe probleme cu increderea. Daca se intampla acest lucru, va trebui sa astepti; daca alegi sa astepti, ea va fi merita.

Ce le place?

Femeile Capricorn iubesc lucrurile mai fine in viata, cu toate acestea, deoarece ele sunt practice vor cauta mai probabil lucruri scumpe la preturi negociabile.

Vor stramba din nas la magazinele care vand produse inferioare, dar vor merge cu bucurie la vanzari din garaj si magazine second hand pentru produse de marca si lucruri de inalta calitate.

Deci, cum poti sa iubesti aceasta femeie complicata si complexa? Sfatul meu este sa fii sincer, loial si tu insuti. O femeie Capricorn va rezista pana la capat daca simte ca ceea ce are merita sa ramana in continuare.