,,Prima dată când am făcut-o a fost nașpa…” Antonia face dezvăluiri despre viața intimă!

,,Prima dată când am făcut-o a fost nașpa…” Antonia face dezvăluiri despre viața intimă! Cântăreaţa a povestit ce face în pat cu Alex Velea, cât a stat fără să facă amor şi cum a fost prima dată

Antonia s-a lăsat supusă unui test fulger despre viața ei intimă, artista a dezvăluit detalii intime despre cum face amor Alex Velea, despre cât a stat fără să facă amor și cum a fost pentru ea prima experiență de acest gen.

Vedeta a recunoscut că și-a început viața intimă la 16 ani, cu iubitul din liceu.

Iată declarația ei pe această temă:

,,Prima dată când am făcut-o a fost naşpa, cu prima mea dragoste. Îmi ziceam: ”De ce face lumea asta?!”. Gen, te doare, de ce vrei să faci asta?! Nu, n-a fost ok. 16 ani aveam, nu ştiu cum o să vadă lumea asta. S-a întâmplat cu prima mea dragoste, cu băiatul cu care am stat tot liceul meu, timp de 4 ani. S-a întâmplat în sufrageria lui. Nu e nimic picant. Îmi place deasupra. Vreau să spun ambele, dar nu am cum (nr. îi place deasupra şi sub atunci când face amor). Îmi displace un bărbat care se gândeşte numai la plăcerea lui, care nu mă vede. Noi face dragoste pe muzică metalică. Glumesc! Glumesc! Pe bust, mai degrabă în zona asta, pentru că eu am pierce-uri acolo. Nu prea am folosit la viaţa mea (n.r. jucării). Nu prea am experimentat cu multe. Probabil după ce am născut şi trebuie să aştepţi, cred că vreo lună, o lună şi ceva. Nuuu, ştiţi când?! Când am venit din America şi nu aveam relaţie, atunci cred că am stat vreun an sau doi ani fără să fac amor. Da, de animal (n.r. scoate sunete). Mi se pare normal să nu scoţi sunete, mi se pare anormal. Nu am nicio fantezie ciudată. Nici nu ştiu dacă-mi doresc fantezii ciudate”, a povestit Antonia, potrivit cancan.ro.