Imagini de la întâlnirea emoționantă dintre Culiță Sterp și Daniela Iliescu. Ce nu s-a văzut la TV

Culiță Sterp și-a dorit să fie eliminat de la Survivor România pentru a fi alături de iubita lui, Daniela Iliescu. Aceasta îl va aduce curând pe lume pe primul lor copil, iar cântărețul voia să fie prezent la momentul unic. Acum, Faimosul este mai fericit ca niciodată, iar întâlnirea dintre el și Daniela s-a lăsat cu multe lacrimi și a fost cât se poate de emoționantă.

Culiță Sterp a fost descalificat de la Survivor România, emisiune difuzată de Kanal D, exact așa cum și-a dorit. Cântărețul voia să fie alături de iubita lui în aceste momente, având în vedere că Daniela Iliescu va naște un băiețel în curând. Întâlnirea dintre cei doi a fost foarte emoționantă și s-a lăsat cu multe lacrimi.

Culiță Sterp a publicat un vlog pe YouTube în care le-a arătat fanilor lui cum a fost întâmpinat de familia sa, dar le-a și povestit despre ultimele momente pe care le-a petrecut în Republica Dominicană. Însă, momentul pe care l-a aștepătat toată lumea a fost reîntâlnirea dintre el și iubita lui, după cinci luni de zile.

În momentul în care s-au revăzut, Culiță Sterp și Daniela Iliescu s-au strâns în brațe și au izbucnit în plâns. Imaginile cu întâlnirea dintre cei doi sunt foarte emoționante, mai ales că au fost de nedespărțit și minute în șir nu s-au dezlipit unul de celălalt. Mama Geta a simțit încărcătura emoțională a momentul și, vrând să destindă puțin atmosfera, le-a spus în glumă: „Ia stați, să nu îl omorâți pe ăla mic!’.

Culiță Sterp a rămas uimit să vadă cât de mare a crescut burtica de gravidă a iubitei lui. Daniela Iliescu și Culiță Sterp s-au așezat pe canapea, iar artistul a pupat burtica acesteia și a încercat să vorbească cu bebelușul.

Daniela Iliescu: Nu mă mai strânge tare, că mă strângi de burtă.

Culiță Sterp: Ce dor mi-a fost de tine!

Daniela Iliescu: Și mie! Ce slab ești!

Culiță Sterp: Vai, cât de mare e burta! Dă-mi să pun mâna! Băi, ce faci? Mă auzi? Hai și tu afară.

Daniela Iliescu: Vai, ce bronzat ești! Ai fix fața ca în liceu acum.

Mama Geta i-a pregătiti lui Culiță Sterp o masă cu de toate, iar Faimosul a fost fericit să petreacă momente superbe în compania familiei lui. O altă întâlnire emoționantă a fost cea dintre cântăreț și surorile lui Ileana și Getuța.

Fostul concurent de la Survivor România a izbucnit în lacrimi în momentul în care și-a ținut pentru prima dată nepoțica în brațe. Acesta a izbucnit în lacrimi și era fascinat de cea mică. După aceea, a urmat masa în familie, un alt moment care i-a lipsit cu siguranță lui Culiță Sterp la Survivor.

Cu brațele deschise l-au primit nu doar cei din familie, ci și oamenii din Hațeg. Cântărețul s-a simțit extraordinar printre oamenii din comunitatea.