Adevarul despre cum se Epilează fetele de la Exatlon Romania? Ce le-a dat de gol in fata camerelor:

Exatlon Romania este un concurs sportiv foarte dur. Concurentii au parte de multe lipsuri in Republica Dominicana. Cel de-la doilea sezon Exatlon a adus niste modificari importante in stiulul de viata al concurentilor.

Fata de primul sezon, cei care castiga vila au parte de conditii de igiena buna, avand la dispozitie atat sampon cat si gel de dus. In schimb, cei care stau la baraca nu sunt atat de norocosi.

Echipa care ajunge la baraca nu poate face nici macar dus, nici baie in ocean ca in primul sezon.

O intrebare care este pe buzele tuturor este cum reusesc fetele de la Exatlon sa se epileze.

Ei bine, concurentele din primul sezon au fost filmate in timp ce foloseau o penseta pentru a scapa de firele de par nedorite.

In cel de-al doilea sezon Exatlon fanii sustin ca acestea ar avea parte de conditii mai bune si ca cele care locuiesc la vila ar avea si metode mai bune de epilare.

Concurentii celui de-al doilea sezon Exatlon nu stau mai bine doar la capitolul igiena, fata de cei din primul sezon, ci si la capitolul mancare. Dupa cum s-a putut vedea si pe inregistrari, echipa care locuieste la vila primeste in mod constant mancare buna.

Doar cei care pierd jocul de casa si ajung la baraca se mai ,,bucura” de nucile de cocos care se gasesc din belsug in Republica Dominicana.