Noile destăinuiri ale Mirelei Vaida

Mașina a urmărit-o pe DN1, spre redacția Acces Direct. Mașina albastră a urmărit-o pe Mirela chiar și după ce ea a făcut o oprire, unde a zăbovit.

Mirela crede că persoana care a urmărit-o este un paparazzo și, dacă e așa, Mirela spune că își asumă acest lucru pentru că e persoană publică. Între timp, prezentând alte subiecte, colegii Mirelei Vaida au urmărit imaginile de pe camerele de supraveghere și au văzut care e numărul de înmatriculare.

“Am aflat cine a fost astăzi după mine cu mașina”, spune Mirela Vaida.

“Eu încă sunt traumatizată, nu sunt nici pe departe recuperată. (…) Un om traumatizat are tot timpul impresia că cineva e pe urmele lui”, a mai adăugat prezentatoarea Acces Direct.

“Că v-ați atribuit paparazzo, foarte bine, dar altă dată să nu vă mai faceți văzut (…) Nu vă făcea nimeni nimic, trebuia să spuneți„, spune Mirela.

Seara, Mirela e escortată acasă în fiecare seară de o mașină de pază, dar garda de corp a avut de făcut o confesiune.

El o însoțea către casă, până la intersecția cu Casa Presei, unde un șofer a încercat să o tamponeze în trafic pe Mirela Vaida. Tentativa șoferului nu s-a oprit acolo, ci a mai încercat să intre pe banda unde se afla Mirela cu mașina.

Aceasta gardă de corp a observat că plăcuța numerelor de înmatriculare era diferit și crede că era una falsă. E posibil ca acel șofer să fi avut o plăcuță de înmatriculare falsă pentru a reuși să-și ducă planul la bun sfârșit.

Cu toate acestea, invitații Mirelei Vaida, în special Sorin Ovidiu Bălan, spune că acest om nu putea fi un paparazzo pentru că nu a acționat ca unul bun. Din contră, invitatul chiar spune că acest paparazzo ar trebui concediat.

„Este clar unn filaj la vedere care este destinat int..mid@rii”, spune Sorin Ovidiu Bălan.

„Care era subiectul de presă să te urmărească de acasă până la muncă?”, a mai adăugat Sorin Ovidiu Bălan.