Ce sumă primește Ana Porgras lunar de la stat

Ana Porgras, care a fost eliminată de la Survivor România, a obținut, în 2010, medalia de aur la bârnă la Campionatele Mondiale, care s-au desfășurat la Rotterdam, devenind un mare nume pentru gimnastica românească. Pentru performanța ei, va primi mereu o sumă de bani din partea statului român.

Chiar dacă a renunțat la gimnastică, Ana Porgras își păstrează renumele de gimnastă medialiată cu aur. Pentru performanțele sale, Faimoasa de la Survivor România primește o sumă de bani frumoasă de la stat.

Ana Porgras se află pe lista de 516 sportivi ai României care primesc rente viagere din partea Statului Român. Alte nume mari din sport care se află pe această listă sunt Nadia Comăneci, Doina Melinte, Leonard Doroftei sau Ivan Patzaichin, potrivit WOWbiz.ro.

Ana Porgras primește de la Ministerul Tineretului și Sportului, drept răsplată pentru performanțele sale, suma de de 3.992 lei. Dacă concurenta de la Survivor nu ar fi renunțat la gimnastică înainte de Jocurile Olimpice din 2012, ar fi mers la Londra și ar fi luat o medalie, suma ar fi putut fi mult mai mare.

Faimoasa nu trăiește din banii de la stat. Aceasta și-a deschis un salon de cosmetică în Brașov.