Cum arată Chef Florin Dumitrescu după ce a ajuns la 84,9 kilograme

Chef Florin Dumitrescu se numără printre cei mai apreciați și cunoscuți bucătari de la noi din țară. Acesta impresionează de fiecare dată cu talentul său înedit în arta culinară, dar și cu aparițiile televizate din cadrul emisiunii „Chefi la cuțite”, unde este jurat alături de Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

La începutul lunii martie, juratul Chefi la cuțite și-a anunțat prietenii virtuali că este pregătit să țină o dietă pentru a ajunge cât mai fit. Acesta și-a dorit foarte mult să aibă o formă de invidiat, lucru pe care l-a și reușit.

Soția sa, Cristina Dumitrescu, a publicat recent o imagine cu Chef Florin, care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Se pare că dieta sa a fost una de succes, iar rezultatele sunt de-a dreptul spectaculoase, drept dovadă stă poza.

În urmă cu 3 zile, bucătarul chef le dezvăluia celor 509 mii de urmăritori de pe Instagram faptul că a reușit să slăbească în 21 de zile 9 kilograme, iar dieta sa a luat sfârșit.

„9 kg în 21 de zile!💪💪💪Gata dieta!”, a scris acesta la un videoclip în care făcea proba cântarului.

Un lucru este evident, Chef Florin Dumitrescu arată mai bine ca niciodată, iar efortul său este vizibil cu ochiul liber. Aceasta a reușit să ajungă în doar 3 săptămâni la 84,9 kilograme și este mai mândru ca niciodată de performanța sa.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că juratul emisiunii Chefi la cuțite a ales să țină o dietă, care i-a adus rezultate spectaculoase. Chef Florin a renunțat la șnitelul savuros și la mâncarea nesănătoasă pentru 21 de zile, lucru pe care l-a mărturisit prin intermediul unei postări în mediul online.

„Zic NU şnițelului, 21 de zile! Da cine o să fie super fit după?”, a scris Florin Dumitrescu pe contul său de Instagram acum ceva timp.