Cum arată Vica Blochina într-un costum de baie minuscul

Vica Blochina se numără printre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc, drept dovadă stau imaginile sale din mediul online, cât și aparițiile televizate.

La cei 45 de ani, fosta balerină arată spectaculos, este exemplul acela de femeie pentru care vârsta este doar un număr. Frumoasa blondină își uimește cei 223 mii de urmăritori de pe Instagram cu cele mai atragatoare fotografii, însă de data aceasta și-a lăsat la vedere cele mai frumoase părți ale corpului într-un costum de baie minuscul.

De curând, Vica Blochina și-a încântat prietenii din mediul online cu o imagine incendiară la pisicină. Focoasa blondină a pus publicul masculin pe jar cu ținuta sa provocatoare, care i-a scos în evidență formele apetisante, în special bustul generos.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că fosta balerină este adepta celor mai fierbinți shooting-uri foto, lucru evident și din postările sale de pe rețelele sociale. Se pare că Vica este posesoarea unui trup de zeiță și nu se teme să își afișeze atuurile fizice de câte ori prinde ocazia.

Costumul de baie minuscul pe care l-a îmbrăcat în imaginea de mai jos a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Acesta îi pune într-o lumină bună silueta de invidiat, picioarele subțiri, dar și cele mai frumoase trăsături ale feței.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vica Blochina (@vica_blochina)

Imaginea a strâns rapid mai bine de 4 mii de aprecieri și foarte multe comentarii pozitive din partea celor care o urmăresc. Reacțiile prietenilor virtuali nu au întârziat, aceștia i-au mărturisit vedetei că este o femeie extrem de frumoasă, iar peisajul din spatele său este superb.

„Superbă. Unde este locul acesta?” sau „Ești foarte frumoasă și ai un corp minunat.”, au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi transmită complimente și laude pentru modul în care își menține aspectul fizic.