Ce se întâmplă cu președintele Ucrainei. Detaliul care a îngrijorat pe toată lumea

Un detaliu de pe rețelele de socializare a îngrijorat în această dimineață pe toată lumea, în contextul răz.boiului din Ucraina. Ucrainenii și restul lumii s-a temut pentru viața președintelui Volodimir Zelenski din această cauză.

O nouă zi de răz.boi este și o nouă zi în care ucrainenii se tem pentru siguranța președintelui lor. Volodimir Zelenski a ales să rămână în capital Kiev și să își apere țara împotriva atacurilor din ce în ce mai puternice ale Rusiei. În acest context, un detaliu de pe contul său de Instagram a îngrijorat o lume întreagă.

Încă din prima zi de invazie a trupelor ruse în Ucraina, președintele Zelenski a ținut la curent poporul ucrainean și mapamondul cu privire la situația din țară, prin intermediul contului său oficial de Instagram. Pe pagină apăreau postări din oră în oră, dar ceva s-a schimbat noaptea trecută.

În această dimineață, ultima postare a președintelui era făcută în urmă cu 11 ore, ceea ce a întărit ideea că i s-ar fi întâmplat ceva rău. Totuși, posibilitatea a fost infirmată de publicațiile internaționale.

Presa internațională informează că președintele trăiește și luptă în continuare
Potrivit Daily Mail, președintele Volodimir Zelenski rămâne în viață și este pe cale să devină un erou național. Alături de armata ucraineană, el dă peste cap planurile lui Putin de a pune stâpânire pe guvernul de la Kiev.

Oficialul de la Kiev Mykola Pvoroznyk a confirmat duminică dimineață că orașul capitală rămâne în mâinile Ucrainei.

Totodată, Zelenski a înlăturat și mai mult îngrijorările în urmă cu puțin timp, când a postat din nou pe contul său de Instagram.