Declarația de ultimă oră a președintelui Joe Biden: „Există două opţiuni:

Joe Biden a facut o declaratie despre situatia actuala din Ucraina si care ar fi consecintele acestei invazii ruse pe teritoriul ucrainean.

Preşedintele american Joe Biden a declarat, sâmbătă, că alternativa la sancţiunile contra Rusiei pentru invadarea Ucrainei ar fi un al Treilea Răz.boi Mondial.

„Există două opţiuni: Începe al Treilea Răz.boi Mondial, adică fizic să intri în răz.boi cu Rusia, sau te asiguri că ţara care acţionează împotriva dreptului internaţional ajunge să plătească un preţ pentru ceea ce a făcut”, a spus Biden pentru youtuberul Brian Tyler Cohen.

Preşedintele rus Vladimir Putin, atacând Ucraina,” obţine exact efectul opus a ceea ce şi-a dorit. Scopul meu de la început a fost să ţin NATO şi UE unite. Pentru că Putin a crezut că poate diviza NATO creând un decalaj util pentru el. Şi asta nu s-a întâmplat”.

Biden a mai prezis că Rusia va plăti un preţ mare atât pe termen scurt, cât şi pe termen lung pentru invazia Ucrainei, adăugând că războ.iul aduce Europa şi NATO mai aproape.