Pavel Stratan, in lacrimi la cununia fiicei sale: „Emotii fara margini”

Edward Sanda si Cleopatra Stratan s-au casatorit civil pe 14 august. Cei doi au spus “Da” in fata ofiterului de stare civila.

Cununia civila s-a desfasurat in aer liber, iar cel care a condus-o pe artista a fost chiar tatal ei, care a izbucnit in lacrimi, din cauza emotiilor.

Emotii fara margini la cununia civila!”, a scris Pavel Stratan pe contul de socializare.

Fiica lui Pavel Stratan a purtat o rochie alba, simpla si eleganta. Proaspatul sot al acesteia a optat pentru un smoking negru.

“Cea mai frumoasa zi din viata noastra! 💍❤️”, a scris Cleopatra Stratan pe contul de Instagram.

In urma cu cateva zile Edward posta un mesaj emotionant pe contul de Instagram.

“Cel putin o vesnicie” ! ❤️

Am lansat piesa vietii noastre! 🔥 La inceput am fost prieteni … dar prieteni care simteau ceva foarte special si puternic. O conexiune extrem de frumoasa si iesita din comun care ne-a apropiat si ne-a facut sa ne dam seama ca in lumea asta suntem facuti unul pentru celalalt.

Pe 14 August vom deveni oficial SOT si SOTIE!

Iti multumesc pentru tot ce traiesc cu tine #MyWifeyForLifey @cleopatrastratan !!!🙏🏼😌❤️”, a scris Edward Sanda.

Cleopatra Stratan nu a implinit varsta de 19 ani inca, insa a stiut de la inceput ca Edward Sanda este barbatul alaturi de vrea sa isi uneasca destinul. Povestea lor de iubire, care a debutat anul trecut in luna februarie, a inflorit si s-a consolidat intr-o perioada dificila. Acestia au trecut deja testul relatia atunci cand pandemia de coronavirus i-a tinut separati cateva luni.