Cum a reacționat Cabral când a aflat că va deveni tatăl unui băiețel

Andreea Ibacka a anunțat care este se.x.ul bebelușului pe care îl poartă în pântece. Vedeta urmează să nască în curând și, cum soțul ei nu știa încă dacă va deveni tatăl unei fetițe sau a unui băiețel, actrița i-a făcut o surpriză și i-a dezvăluit se.x.ul celui de-al treilea copil al lui.

Cum primele încercări au fost un eșec, Andreea Ibacka l-a urmărit pe Cabral la duș pentru a se asigura că nu acesta nu va putea riposta.

Imediat ce confetti de culoarea albastră au zburat prin toată baia, Andreea a țipat și a fugit din încăpere. În spatele ei, partenerul său zâmbea și se bucura pentru că vor avea un băiețel.

”E băiat, e băiat, hehehehe! Mi-ai dat în ochi, e băăăăiat! Dă să te pup. Nu te-ai lăsat.”, i-a spus el.

Întreaga reacție o puteți urmări în videoclipul de mai jos, o compilație a tuturor încercărilor făcute de Andreea Ibacka, în speranța că îl va face curios pe soțul său și va dori să afle se.x.ul copilului.

Andreea Ibacka și Cabral sunt mai fericiți ca niciodată. În curând, ea și soțul său vor deveni părinții unui băiețel.

„Termenul este la început de octombrie, dar este posibil să se întâmple și mai devreme, poate la finalul lunii septembrie. Am deja o operație de cezariană, destul de recentă, deci opțiunea este clară, la impuse. Se anunță un alt bebe bine făcut, oricum. Iar fiecare ecografie reconfirmă proporțiile”, a spus ea pentru a1.ro.

Andreea Ibacka povestit și cum a reacționat Namiko când a aflat că va fi surioara cea mare.

„Nu ne-am putut abține și i-am dat și ei vestea destul de repede. Deși au fost momente (pe care le preconizam, de altfel) în care a povestit mai departe dintr-o suflare că ea este sora lui bebe din burtică și le-a arătat tuturor rotunjimile.

Cât despre așteptările și planurile ei, cu teoria stăm bine. E dispusă să-și împartă jucăriile, camera, să se joace cu bebe și chiar să mă ajute să-l îngrijesc. În practică, însă, sunt conștientă că vom avea o perioadă delicată, în care va trebui să gestionăm cu mare atenție nevoile și geloziile ei.

Însă pe termen mediu și lung, îmi doresc ca bebe să-i fie cel mai bun prieten și cel mai frumos cadou pe care i l-am fi putut oferi. În altă ordine de idei, ne hotărâserăm să o ducem în curând la grădiniță, însă date fiind schimbările și pan.de.mia, am decis să mai amânăm momentan planurile.”, a mărturisit ea.