Din ce face bani Octavian Ene, tinerelul cu care s-a sărutat Daniela Nane. Are numai 29 de ani

Fotografiile cu Daniela Nane, sărutându-se în public cu un alt bărbat decât soțul ei, Adrian Cioroianu, au făcut mare vâlvă în presă. Prima „Miss România” se pare că este divorțată de doi ani și are un nou iubit, mai tânăr cu 23 de ani decât ea. Cine este Octavian Ene, cel în brațele căruia Daniela Nane și-a găsit fericirea?

La finalul săptămânii, prima „Miss România” a anunțat pe rețelele de socializare că este o femeie divorțată, după ce fost prinsă în ipostaze tandre, sărutându-se în plină stradă cu un bărbat mai tinerel decât ea. Ulterior, au ieșit la iveală lucuri noi. Daniela Nane (52 de ani) și Adrian Cioroianu sunt divorțați de doi ani, iar separarea s-a făcut cu maximă discreție.

Cine este iubitul tinerel al Danielei Nane
Acum, Daniela Nane trăiește o poveste de dragoste cu iubitul ei mai tânăr, Octavian Ene. Cei doi nu sunt doar iubiți, ci și colegi de muncă, pentru că sunt angajați la Teatrul Muzical Ambasadorii, unde actrița este director artistic, iar iubitul ei tenor. Bărbatul are 29 de ani, a terminat Liceul Gheoghe Șincai din Capitală, apoi a devenit student al Universității Națională de Muzică București, unde a studiat canto, iar actualmente este doctorand al aceleiași instituții universitare.

S-a înscris la master după terminarea facultății, unde a studiat și regie și film. De asemenea, Octavian Ene a jucat și pe scena Teatrului Național București. Deși relația dintre tenor și Daniela Nane este acum oficială, se pare că tânărul cu 23 de ani mai tânăr încă are fotografii cu fosta sa iubită pe rețelele de socializare. Octavian Ene a avut o relație de câțiva ani cu balerina Carmen Mărgărit, relatează cancan.ro.

Ultima fotografie pe care Octavian Ene o are cu fosta iubită este publicată pe contul de Instagram în iulie 2023. Mai mult decât atât, însăși prima „Miss România” a apreciat imaginea.

În prezent, cei trei sunt colegi la Teatrul Muzical Ambasadorii, unde Octavian Ene este tenor, Carmen Mărgărit este balerină, iar Daniela Nane este director artistic.