Ce etnie ar avea, de fapt, Mihaela Rădulescu. Oamenii spun că i-ar fi fost mereu rușine să recunoască!

Considerată una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc, Mihaela Rădulescu (54 de ani) este cunoscută pentru aparițiile televizate, evenimentele mondene la care a participat, relațiile cu nume celebre, dar și pentru schimbările de înfățișare la care a apelat de-a lungul timpului. Și deși nu prea mai are multe secrete, se pare că nu mulți sunt cei care știe ce etnie ar avea, de fapt, Diva de la Monaco.

Mihaela Rădulescu este, fără doar și poate una din cele mai apreciate și îndrăgite vedete de la noi din țară. Vedeta în vârstă de 54 de ani a reușit să atragă atenția atât prin aparițiile de la TV cât și prin relațiile amoroase pe care le-a avut, cea mai cunoscută fiind relației ei cu Ștefan Bănică Jr, deși povestea lor de dragoste nu a durat mult, astfel că după doi ani, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. De asemenea, timp de patru ani, a format un cuplu cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, de care a divorțat în 2008.

Ce etnie ar avea Diva de la Monaco
Ulterior, a avut o relație cu Dani Oțil, iar în prezent trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Felix Baumgartner, sportiv cunoscut pentru săritura din stratosferă pe care a realizat-o în 2012. Se poate spune că Mihaela Rădulescu este o femeie realizată din toate punctele de vedere, însă viața a pus-o de multe ori la încercare.

Cunoscută ca și Diva de la Monaco, vedeta se numără printre cele mai atrăgătoare prezentatoare din showbiz. Mihaela Rădulescu a plecat din orașul natal, Piatra Neamț, în 1990, pentru a deveni celebră. Ce mulți nu știu, însă, este faptul că vedeta ar avea etnie romă. Cu toate că, în urmă cu ceva timp, a fost implicată într-un scandal cu un admirator de al său de pe reţelele de socializare, pe care l-a jignit spunând că este rom, relatează okmagazine.ro. De asemenea, mulți au susținut că i-ar fi rușine să recunoască.