Pe 2 aprilie, Elena din Florești a fost dată dispărută, după ce plecase la cules de urzici. Unde a fost găsită a doua zi și unde fusese în acest timp

O femeie de 74 de ani din comuna Măgureni, județul Prahova a plecat să culeagă urzici și nu s-a mai întors acasă până a doua zi. Ce se întâmplase, de fapt, cu femeia?

Femeia a plecat în seara zilei de 2 aprilie de acasă la cules de urzici, dar nu s-a mai întors. Norocul ei a fost că un vecin a observat că femeia nu mai revine la domociliu și a sunat la poliție.

”La data de 2 aprilie a.c., în jurul orei 18.30, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Florești au fost sesizați de către un bărbat din comuna Măgureni, despre faptul că vecina sa BULGARU ELENA, în vârstă de 74 de ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliu în cursul zilei pentru a aduna urzici și nu a mai revenit”, anunțase inițial IPJ Prahova.

Polițiștii au început căutările, femeia fiind depistată a doua zi pe raza orașului Băicoi.

Din primele verificări, aceasta nu a fost victima niciunei infracțiuni pe timpul plecării voluntare de la domiciliu, a transmis ulterior IJP Prahova.

Potrivit surselor, bătrâna a plecat inițial să caute urzici, dar s-a oprit la cimitirul din Băicoi, să-și caute soțul decedat. Din cauza faptului că femeia suferă de pierderi de memorie, a mers la cimitirul din Băicoi, deși soțul său este înmormântat la Măgureni, scrie observatorulph.ro.