Gina Pistol și-a făcut o intervenție estetică la nivelul feței. Cum arată acum

Gina Pistol trece prin clipe pline de fericire de când fetița ei și a lui Smiley, Josephine, a venit pe lume. În plus, cu toate că își ia rolul de mamă foarte în serioas și are grijă permanent de fiica ei, prezentatoarea TV mai are grijă și de ea, așa că a făcut o vizită la salonul de înfrumusețate și și–a făcut o intervenție estetică la nivelul feței.

Gina Pistol este mai fericită ca oricând. Aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Smiley, iar din iubirea celor doi a venit pe lume fiica lor, Josephine. Încă de când a venit pe lume micuța Josephine, Gina Pistol și-a luat rolul de mamă foarte în serios și se dedică creșterii fiicei sale. Cu toate că o foarte mare parte din timpul ei este dedicat fetiței sale, Gina Pistol nu uită să mai aibă grijă și de ea.

Vedeta urmează un regim alimentar sănătos și are grijă de modul în care arată. Recent, Gina Pistol a făcut o vizită la salonul de înfrumusețare și și-a tatuat sprâncenele. Vedeta a fost foarte încântată de rezultatul final și le-a arătat și fanelor sale cum arată sprâncenele ei acum.

Gina Pistol este foarte fericită că și-a tatuat sprâncenele. Aceasta a mers la salonul de înfrumusețare, dorindu-și ca sprâncenele ei să arate impecabil. Având în vedere că Gina Pistol își ține la curent urmăritorii de pe Instagram cu activitățile sale zilnice, le-a arătat și fanelor ei cum arată sprâncenele ei după ce au fost tatuate.

  

Gina Pistol le-a arătat internauților cum arătau sprâncenele ei înainte de intervenție. Apoi, mândră de noua schimbare, vedeta a publicat la Insta Story cum arată acum sprâncenele ei, fiind foarte fericită că a mers la respectivul salon de înfrumusețare.

Josephine Ana a venit pe lume în urmă cu doar câteva luni și aduce mare bucurie în casa părinților ei. Smiley și Gina Pistol au mai publicat câte o fotografie în care fetița se vede de la spate, însă fanii așteaptă să vadă cu cine seamănă micuța.

Gina Pistol și Smiley nu vor să îi arate chipul lui Josephine. Cel puțin nu în acest moment. Aceștia au luat împreună decizia de a-i proteja identitatea micuței, iar fosta prezentatoare Asia Express a dezvăluit care este motivul.

„Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toata energia asta dubioasă de bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum. Voi încerca să vă răspund la întrebarea: «Cu cine seamănă asta mică?». Băi, nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine’, a spus Gina pe Instagram, la un moment dat.