Fiul Elodiei Ghinescu, lovitură grea pentru Cristian Cioacă. Ce a decis să facă tânărul, la 15 ani de la dispariția mamei sale

Au trecut 15 ani de când Elodia Ghinescu a dispărut, iar de atunci și până astăzi nu s-a găsit nicio urmă a femeii, însă principalul suspect în cazul mor.ții sale e Cristian Cioacă, cel care de altfel a fost și arestat. Patric, fiul celor doi, se apropie de vârsta majoratului, iar adolescentul pregătește o lovitură dură pentru tatăl său. Ce a decis tânărul să facă.

În momentul în care a dispărut și nimeni nu i-a mai dat de urmă, Patric, fiul Elodiei Ghinescu și al lui Cristian Cioacă avea vârsta de doar doi ani, însă de atunci și până acum au trecut 15 ani.

În toată această perioadă de timp anchetatorii au încercat să-i dea de urmă Elodiei Ghinescu, căci nu s-au găsit urme care să arate că într-adevăr femeia a fost u.cisă, așa cum s-a stabilit, de către Cristian Cioacă sau dacă nu se mai află în țară. Multe întrebări nu și-au găsit răspunsul, însă fiul Elodiei Ghinescu a crezut, iar acum pregătește o lovitură pentru tatăl său.

Mai exact, Patric vrea să-și schimbe numele de familiei, astfel că tânărul care are 17 ani și care se apropie de vârsta majoratului a înaintat de cerere prin care vrea schimbarea numelui de familiei, astfel încât să nu-l mai cheme Cioacă, ci să preia numele familiei în care crește.

Tânărul își dorește astfel să lase în urmă tot și să nu mai fie legat de cea mai mediatizată dispariție din România, aceea a mamei sale, Elodia Ghinescu.

Ce relație are Patric cu tatăl său, Cristian Cioacă
În ceea ce privește relația pe care adolescentul o are cu tatăl său, se pare că aceștia se înțeleg bine și tânărul chiar regretă că părintele lui se află închis după gratii.