Marius Budăi, anunț de ultimă oră despre vouchere! Banii vor intra în posesia românilor din august

Marius Budăi a spus ieri, 1 iulie, că românii cu venituri mici vor continua să primească voucherele sociale. Banii vor intra o dată la două luni, iar următoarea tranșă le va fi livrată în luna august, urmând ultimele două să vină în octombrie și în decembrie.

Marius Budăi i-a asigurat pe românii cu venituri mici, ieri, 1 iulie, că voucherele sociale vor veni. „Alimentarea cu bani” se va face în luna august, în luna octombrie și în luna decembrie.

„Oamenii vor primi informațiile în plicul cu cardul, asta fiind cea mai complexă etapă, imediat după card vor avea și alimentarile cu bani și apoi vor veni și celelalte tranșe, vom anunță public dată când vor fi alimentate cardurile: august, octombrie și decembrie ”, a declarat Marius Budăi, conform romaniatv.net.

De asemenea, Marius Budăi susține că
și ajutorul de 700 de lei va intra în posesia românilor, iar acest lucru se va întâmpla odată cu data de 1 iulie.

„Între 1 si 15 iulie se achită pensiile. Pentru cei care primesc pensia în cont bancar, cei 700 de lei vor fi livrati pe card, pentru ceilalţi banii vor veni acasă, împreună cu pensiile. Este un ajutor care se acordă în luna iulie, pe aproximativ acelaşi principiu pe care l-am avut si in ianuarie.

Suma se vireaza pe cardul de pensie”, a mai spus Marius Budăi.

Marius Budăi a declarat că ajutorul de 700 de lei va fi notat separat
Marius Budăi a mai adăugat că ajutorul de 700 de lei primit din partea Statului va fi trecut separat pe cuponul de pensie, pentru ca identificarea acestuia să fie mai ușoară. De asemenea, a început și tipărirea taloanelor de pensie care vor veni luna aceasta.

„Exact în calendarul plăților noi în fiecare lună, în perioada 1-15 ale lunii efectuăm plata pensiei către seniorii României. Fiecare dintre acele persoane care știu că se încadrează, care au venituri de până la 2.000 de lei, exact în ziua în care știu că primesc pensia vor primi acasă împreună cu cuponul de pensie și suma aferentă valorii pensiei lunare, dar și suma de 700 de lei, acest nou sprijin creat de Guvern pentru a veni în sprijinul cetățenilor români.

Suma va fi scrisă separat pe cuponul de pensie pentru a putea fi ușor identificată.