Bianca Dragusanu, umilita in ultimul hal! A asemanat-o cu „o bucata de paine mucegaita”… Cele mai dure cuvinte la adresa divei blonde: „Superficialitatea si …”: Praf a făcut-o:

Bianca Dragusanu este un personaj de care romanii par sa nu se mai sature. Indiferent ce face frumoasa blonda, este mereu in centrul atentiei, viata ei personala in principal fiind subiect de dezbatere in toate mediile sociale.

Pana si academicienii sunt, probabil, la curent cu despartirea divei de Victor Slav, dar si cu idila cu nabadai pe care aceasta a trait-o cu englezul Tristan Tate.

Sunt oameni care o admira pe Bianca pentru evolutia ei de la momentul debutului in showbiz si pana astazi, dar parca mai multi sunt cei care o ataca.

Dintre cei care au desfiintat-o de-a lungul timpului pe celebra blonda, parca niciunul nu a atins virulenta fostului ei coleg de emisiune, Mircea N. Stoian.

In urma cu cativa ani, acesta i-a facut o caracterizare dura Biancai pe care a comparat-o cu o „bucata de paine mucegaita”.

“Nu o urasc. E mult spus. Nu poti sa urasti o rama, o bucata de paine mucegaita sau o vrabiuta care tocmai si-a golit continutul stomacului pe costumul tau cel nou. Urasc ceea ce reprezinta Bianca Dragusanu. Impostura, arivismul, superficialitatea, lipsa de consistenta si minciuna elaborata. Nu am fost niciodata prieten cu Bianca, ci doar cunostinte. Nu poti imprieteni o stiuca cu un bursuc sau o broasca testoasa cu un iepure de camp, ca in fabule. Bianca are un caracter special si modul in care reuseste sa duca de nas pe toata lumea denota nu numai o goliciune interioara care suna a butoi gol de varza, ci si o tencitate de a iesi in fata ceva de speriat”, a spus Mircea N. Stoian intr-un interviu acordat pentru EVZ.ro.
Bianca Dragusanu, umilita crunt de un fost coleg. Catalin Botezatu i-a luat mereu apararea.
Celebrul designer o respecta foarte mult pe fosta lui iubita si povesteste ca inca de la primele intalniri i-a remarcat potentialul urias. Mai mult decat atat, in ciuda parerii carcotasilor, acesta spune ca Bianca are un suflet extraordinar de bun si sensibil.

„Bianca este una dintre cele mai bune femei pe care le-am cunoscut. Are un suflet extraordinar si este foarte sensibila. Sufera cand se cearta cu cineva. Mi-a plans in brate de multe ori dupa diferite divergente avute cu oameni pe care ea i-a ajutat. Ea se macina mult cand este atacata gratuit, chiar daca nu o arata. Am mai remarcat de la inceput la ea si ca este o fata inteligenta si ambitioasa”, a spus Bote.