Detalii noi ies la iveală. Ce făcea Irina Tănase cu banii lui Liviu Dragnea

Irina Tănase, devenită în ultima perioadă fosta iubită a lui Liviu Dragnea, este protagonista unui scandal uluitor. Cea care i-a fost alături fostului lider al PSD ar fi fost demascată, după ce au apărut mai multe informații cu privire la faptul că are o relație amoroasă cu un presupus amant. Bărbatul cu care Irina Tănase s-ar iubi este un fost partener al acesteia, cu care a trăit o poveste de dragoste intensă în urmă cu zece ani. Potrivit celor mai recente informații, Irina Tănase a apelat la banii lui Liviu Dragnea pentru presupusul amant. Bărbatul era în culmea fericirii din acest motiv.

Irina Tănase, considerată deja fosta iubită a lui Liviu Dragnea, l-ar fi înșelat pe fostul lider al PSD, recent ieșind la iveală mai multe informații cu privire la idila pe care tânăra, în vârstă de 29 de ani, o trăia alături de amantul său, Paul. Bărbatul este o fostă iubire a partenerei lui Dragnea, cu care aceasta a fost împreună timp de zece ani. Dincolo de mesajele controversate, în care Irina și Paul își trimit texte cu subiecte intime, se pare că fosta parteneră a lui Dragnea a apelat la banii lui Liviu pentru presupusul amant.

După mai multe discuții intime cu presupusul ei amant, Irina Tănase ar fi recurs la un alt gest de iubire. Fosta parteneră a politicianului ar fi alimentat conturile lui Paul cu bani primiți de la Liviu Dragnea, conform surselor cancan.ro. Tânăra încerca să nu dea de bănuit partenerului său, asigurându-se că păstrează discreția în privința sumelor pe care fostul lider PSD i le vira în cont.

PRESUPUSUL AMANT: Iub, cf? De bani ai mai făcut rost?

IRINA: Nu, că strâmbă din nas la orice. Când vin, o să-ți dau cash, că o să-mi bage bani. 10 mii, se arată în stenogramele publicate de sursa citată.

Ceea ce a șocat în cazul Irinei Tănase, o prezență extrem de discretă la brațul lui Liviu Dragnea, a fost faptul că aceasta ar fi trimis imagini intime presupusului său amant. De asemenea, conversațiile celor doi ar fi fost unele extrem de deocheate, după cum se arată în textul făcut public de sursa citată. Cei doi amorezi nu s-au sfiit să își trăiască povestea de dragoste interzisă, în timp ce Irina Tănase se afla încă într-o relație cu Liviu Dragnea.

IRINA: Ți-e dor de ț@#&le astea? Zi drept. Trec zilele astea pe la tine să mă f@#$i un pic

AMANTUL: Într-o zi când nu e T. (…) M-am gândit ce să zici. Zici că mergi la salon și vin și te iau eu prin spate și spui că a durat acolo. Dar să lași telefonul acasă, se prinde ăla de locații.

IRINA: O să văd cum fac să vin. Las mesaj că vine.

AMANTUL: OK. (…)

AMANTUL: Iub, te-am regulat cum trebuie?

IRINA: Mi-e frică, e ăsta și mai dubios. Te sun imediat ca să nu mai vorbim aici. Că nu vreau să mai risc, sunt o parte din mesajele intrate în posesia cancan.ro.

Liviu Dragnea, reacție furtunoasă după apariția zvonurilor despărțirii de Irina
Fostul lider PSD și-a exprimat punctul de vedere în privința zvonurilor apărute recent despre faptul că el și Irina Tănase nu mai formează un cuplu. Politicianul a reacționat dur pe internet, după ce au fost făcute publice mai multe aspecte legate de posibila despărțire a cuplului. Liviu Dragnea a precizat că deciziile din viața sa personală îl vizează direct și acestea sunt asumate, fără a menționa dacă el și Irina mai sunt sau nu într-o relație.

Pentru a pune capăt tuturor speculațiilor și poveștilor cu iz telenovelistic pe care le vedem în aceste zile și care, pentru unii, par mai interesante chiar decât situația dezastruoasă în care se află țara, voi face două precizări:

1. Viața personală a oricui ar trebui să rămână privată. Din respect pentru familia mea și pentru românii care au probleme serioase în aceste vremuri, nu mă voi apuca să îmi comentez relațiile și alegerile personale. Nu mă caracterizează, n-am făcut-o niciodată și nu o să încep acum. Există schimbări în viața fiecăruia și există decizii. Ce pot garanta este că eu îmi asum întotdeauna deciziile luate, așa cum am făcut-o și în viața politică. Știu bine ce fac și de ce și întotdeauna iau decizii spre mai bine.

2. Ziua de Sfântul Nicolae mi-am petrecut-o împreună cu copiii mei, iar astăzi am lucrat la partid alături de Codrin Ștefănescu. Orice altă „știre” e o prostie. Înțeleg nevoia de a acoperi știrile cu adevărat importante din viața politică actuală cu „senzațional” și cancan, însă asta e doar o perdea de fum. Subiectele și problemele românilor sunt altele și ele nu pot fi ascunse, oricât s-ar chinui marionetele aflate acum la cârma țării, a scris Liviu Dragnea pe contul său de Facebook.