Ce face mama Denisei Raducu in fiecare noapte

Au trecut 4 ani de cand Denisa Raducu a trecut in lumea celor drepti. Oamenii aproape au si uitat-o, dar pentru mama ei clipele de cosmar nu se mai termina.

Mama Denisei, marturisiri cutremuratoare

Geta Raducu, mama regretatei cantarete, nu a reusit sa se impace nici acum cu gandul ca fiica s-a a disparut pentru totdeauna. Potrivit declaratiei acesteia, femeia isi alina dorul la mormantul Denisei. Mama Denisie a marturisit ca o viseaza in fiecare noapte si ca se trezeste in fiecare noapte la ora 3, ora la care artista a dec.3d.@t.

”Incerc sa trec peste tot, ca nu am incotro. De patru ani, ma trezesc la 3 dimineata, ora la care printesa mea a m…rit, si ma uit pe Internet la pozele ei. Pe langa asta, de patru ani, nu mai stau la masa, mananc doar in picioare. Pentru ca fiica mea nu este si ea la masa, nu mai pot sta la masa, ca oamenii. Imi mai imaginez ca o sa vina acasa, vorbesc cu mine ca e plecata pe la concerte, prin America, si tot sper”, a declarat Geta Raducu pentru playtech.ro.

„Intotdeauna inainte de Paste, Denisei si Adelinei le cumparam rochite si fustite. Se purtau pe vremea aceea costumasele din piersica. Denisei ii luam rosu, iar Adelinei grena, ca sa fie diferite. O imbracam cu camasa alba de matase si sandale si fugea repede la mama care statea foarte aproape de noi, ca sa se laude”, a mai spus femeia.