Petreceri din 15 mai. Scenariul organizatorilor de nunti

Asociatia Furnizorilor din Industria Nuntilor a propus Guvernului, ca din data de 15 mai sa se poata organiza din nou nuntile, dar cu testarea tuturor invitatilor.

“Am propus trei scenarii: verde, galben, rosu.

Daca vorbim de rosu, propunem ca nuntile sa poata avea loc dar doar daca invitatii au facut vac…c..inul, au avut vir.u.s..ul sau accepta testarea la intrarea la eveniment, pe cheltuiala organizatorilor”, a afirmat Alin Caraman, presedintele Asociatiei Furnizorilor din Industria Nuntilor.

“Cei care vor fi tes..t.a.ti pozitiv nu vor putea intra. E dorinta tuturor sa fie safe, pentru siguranta invitatilor. Ori un test P..C..R cu 24 de ore inainte sau la intrare, unul rapid. Vorbim si de cele non invazive, cele cu saliva”, a adaugat acesta.

„Asociatia din industria nuntilor a pregatit un proiect de lege, cu o corelare intre suprafata si numarul de invitati. Este o alianta mare, impreuna cu HoReCa, turismul, concertele. Exista un grup de lucru pentru a intra in normalitate.

In functie de rata de in…f..ectare, la o masa de 12 persoane vor sta 6, 8, sau 10 persoane.

Daca sunt te…s..tati se poate sa fie si dans, dar punem o limitare in functie de suprafata ringului”, a mai spus acesta.