Anamaria Prodan, apariţie de 300.000 de euro pe străzile din Bucureşti

Anamaria Prodan a avut parte de o surpriză de proporţii din partea lui Laurenţiu Reghecampf. Vedeta TV a primit un cadou în valoare de 300.000 de euro.

Anamaria Prodan a primit cadou o maşină de 300.000 de euro din partea soţului său. Astfe, Anamaria Prodan a primit din partea lui Laurenţiu Reghecampf un Bentley Bentayga, scrie Playsport.

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf sunt adevăraţi colecţionari de bolizi de lux. Conform sursei citate, doar antrenorul lui Al Ahli are numai puţin de 15 maşini în garaj. Şi Anamaria Prodan deţine mai multe maşini. Vedeta s-a afişat, însă, pe străzile din Bucureşti, cu noua maşină de 300.000 de euro.

Anamaria Prodan a recunoscut că Laurenţiu Reghecampf a divorţat din cauza sa. Ulterior, cei doi s-au căsătorit şi formează şi acum un cuplu solid. Patru zile i-au trebuit Anamariei Prodan să îl ceară de soţ pe Reghecampf. Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf au mai avut o relaţie şi în tinereţe.

„Cumva, dacă este să o iei ad literam, da, i-am despărţit. Noi ne-am reîntâlnit după 13 ani, vineri, şi luni l-am cerut de bărbat. L-am întrebat exact în ce perioadă a vieţii sale este. Ne-am zis: ‘ce facem? Ne-am pierdut o dată, ne mai pierdem şi a doua oară?!'”

Niciodată nu voi divorţa şi nici el de mine. Noi suntem suflete pereche. Este cel mai bun bărbat pe care l-a lăsat Dumnezeu pe Pământ. Îmi aduce flori zilnic”, a spus Anamaria Prodan la Kanald D.