Vulpița de la Acces Direct se pregătește de naștere. Anunțul făcut de Doina, prietena sa

Bucurie de nedescris pentru fanii Vulpiței și ai lui Vorel. Veronica Stegaru se pregătește de naștere. Chiar Doina Stina, prietena sa, reporterul de la Acces Direct, a făcut anunțul pe rețelele de socializare. Tânăra din Blăgești și soțul său vor deveni luna aceasta părinți pentru a doua oară. Vulpi așteaptă un băiețel.

Deja nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Veronica și Viorel s-au retras de pe micile ecrane, însă rămân în continuare în atenția fanilor care i-au susținut și iubit necondiționat încă din prima clipă în care și-au făcut apariția la Acces Direct. Ei bine, luna aprilie a acestui an va aduce mare, mare bucurie în familia soților Stegaru, căci, ce credeți? Vulpița se pregătește de naștere. Însărcinată cu cel de-al doilea copil, soția lui Viorel va naște la sfârșitul acestei luni.

Unde mai puneți că toată lumea așteaptă marele eveniment cu sufletul la gură, dar mai ales, familia și apropiații. Doina Stina, buna prietenă a Veronicăi, reporterul de la Acces Direct, a făcut marele anunț pe rețelele de socializare, după ce a vorbit pe video call cu soții Stegaru. La rândul său, Vulpița a redistribuit postarea în contul său, pentru a-și înștiința fanii că, cât de curând, se va bucura din plin de rolul de mămică a unui băiețel.

”În curând vor fi 4”, a scris Doina Stina în dreptul postării de pe Instagram.

Drept urmare, Vulpița și Viorel fac acum ultimele pregătiri înainte de a apărea în viața lor cel de-al doilea copil. Mai mult decât atât, deja toată lumea știe că Viorel Stegaru s-a angajat la o firmă de curățenie, unde câștigă în jur de 2.000 – 2.500 de lei pe lună, pentru a oferi un trai decent familiei sale. Bărbatul și-a luat în serios rolul de tată și a devenit mai responsabil ca niciodată.

”Vă dau o veste bună, astăzi am luat și eu salariul pe prima lună lucrată și cam într-o oră, o oră și jumătate plec, să-mi văd și eu fata. O să stau vreo 3 săptămâni cu fata, după care revin înapoi la muncă. Veronica trebuie să vină și ea să-și facă un control la doctor, să vedem cum mai decurge sarcina”, a povestit Viorel Stegaru într-un filmuleț postat pe canalul de Youtube.