Ce a mărturisit Anamaria Prodan despre clipele prin care trece

S-au împlinit trei ani de când mama Anamariei Prodan Reghecampf, Ionela Prodan, s-a st.i.ns din viață, iar mo..a..rtea sa i-a lăsat un gol imens în suflet impresarei.

Soția lui Laurențiu Reghecampf a vizitat morm…â..ntul mamei sale, de curând, și a lăsat un mesaj emoționant. Anamaria Prodan s-a rugat la mama sa să o apere de cei care îi vor răul. : „Ești viata mea toată și știu că de unde ești mă veghezi și aperi de tot răul de pe lume. Te iubesc fără marginele mama mea dragă!”, a scris Anamaria Prodan.

Impresara a trecut prin momente grele în ultimul timp după ce în presă au apărut nenumărate speculații cum că soțul său ar avea o viață paralelă. Aceasta a fost ținta unor atacuri dure și nu doar ea, ci întreaga familie.

Anamaria Prodan, primele mărturii după zvonul infidelității soțului ei, Laurențiu Reghecampf
Aprigă luptătoare, cea mai veridică și dură voce din spațiul public, Anamaria Prodan Reghecampf și-a apărat familia și în principal soțul în fața oricui, fiind de departe „o leoaică” care își protejează cuibul.

Anamaria Prodan mărturisește că Laurențiu Reghecampf nu a călcat niciodată strâmb și nu ar face ceva care să afecteze relația de cuplu și armonia familiei. Impresarea lasă să se înțeleagă că soțul său este un familist convins și un soț de excepție, iar familia este cel mai de preț lucru din viața sa.

„Zilele alea, când toată lumea scria de soţul meu, au fost cumplite. Noi îl ştim pe Laurenţiu. Şi toţi prietenii noştri îl ştiu. Toţi l-au îndrăgit pentru minunăţiile pe care le-a creat. Pentru noi, el este soarele nostru. Omul ăsta nu merită să i se terfelească numele. A fost şi este un bărbat exemplu. Este un tată minunat. La un moment dat cedezi. Şi ca nevastă, şi ca fiică, fiu. Te gândeşti: ‘De ce?’ Nu a făcut nimic rău nimănui! Nu a vorbit niciodată pe nimeni de rău. Laur a ajutat la fel de multă lume ca şi mine. Noi suntem o echipă foarte puternică de ani de zile. Lumea încearcă să dezbine unde cred ei că e punctul slab”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Antena Stars.

La câteva zile după ce s-a zvonit că Reghe ar fi infidel sau că s-ar afla în prag de divorț, Anamaria Prodan Reghecampf lămurește situația: „Reghecampf este unicat și nu a greșit o dată în viața lui, nu și-a făcut copilul de râs. Reghecampf își dorește ca băiatul lui cel mic, care îl idolatrizează și băiatul cel mare și fetele să meargă foarte mândri pe stradă, să nu vină cineva să spună „golanul de taică-tu”, a mai spus spynews.

Cuplul crește împreună patru copii. Cele două fete ale impresarei din prima căsătorie cu baschetbalistul român Tiberiu Dumitrescu, alături de care le-a crescut pe Rebecca, în vârstă de 21 de ani și Sarah, în vârstă de 20 de ani. Cele două domnișoare s-au născut în New Jersey, Statele Unite. Împreună cu Laurențiu mai crește un copil, Luca, băiatul din prima căsătorie a lui Laurențiu, născut în 2001. De asemenea, cei doi au grijă și de copilul lor, Laurențiu Junior, în vârstă de 13 ani.