Oana Roman a ajuns la medic în Egipt. Ce a pățit

Oana Roman și-a ținut fanii la curent în ceea ce privește vacanța pe care a avut-o alături de fiica ei, în Egipt. Din nefericire, vacanța i s-a încheiat la cabinetul medicului, după ce vedeta a călcat într-o piatră ascuțită, în apă.

Oana Roman le-a povestit fanilor că s-a rănit grav la călcâi și a trebuit să fie cus..u..tă. Vedeta a avut parte de dureri insuportabile.

„Am intrat în apă, unde am călcat într-o piatră foarte ascuţită şi mi-am făcut o mare gaură în călcâi, atât de mare, încât a trebuit să mă duc la doctor, aici la hotel, la cabinet, să mă coasă. Ca să mă coasă acolo a trebuit să-mi facă o an.e.stezie locală. Nu vă puteţi imagina în ce hal m-a durut. Am un mare bandaj și trebuie să iau pastile”.

La câteva ore după ce a fost cusută și bandajată, Oana Roman a povestit că a început să se simtă mai bine datorită medicamentației.

„A fost o zi agitată și dureroasă, dar sunt ok. Am cinci c.o.pci și un bandaj, am luat pastile, iau antibiotic, norocul meu că s-a întâmplat în ultima zi și am putut să mă bucur de vacanță”, a mai spus Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman a părăsit Egiptul cu un bandaj la picior, dar cu bucuria amintirii unei vacanțe minunate pe care a petrecut-o lături de fiica ei, Isabela. Fetița și-a invitat în vacanță și tatăl, pe Marius Elisei, bărbatul de care Oana Roman a divorțat de curând, însă acesta nu a răspuns afirmativ invitației.

„I-am zis că trebuie să existe momente în care să mai fim și noi doi cu ea. Să mai mergem la un restaurant, la o masă. Vine, stă cu ea, nimic de reproșat. Dar să fim noi amândoi și Iza nu vrea. În ultima vreme nu prea mai vrea să ne vedem”, a povestit Oana Roman la Antena Stars.