Motivul pentru care soţia lui Michael Schumacher a luat o decizie neașteptată

Michael Schumacher a împlinit 52 de ani pe 3 ianuarie. Fanii au fost alături de fostul pilot din Formula 1, cel care de o lungă perioadă duce o luptă grea pentru a se recupera.

Au trecut 7 ani de când septuplul campion din „Marele Circ” a suferit un teribil accident la schi, în staţiunea Meribel. A fost în c.o.mă, a suferit multiple intervenţii chir.u.gicale şi este tratat acum la domiciliu, în Spania.

Într-unul dintre rarele interviuri acordate după accidentul de acum 7 ani şi jumătate, Corinna Schumacher a vorbit la superlativ despre soţul său. Un episod a marcat-o pe Corinna. Acela a fost momentul când i-a promis legendei din F1 că va fi mereu alături de el.

„Când aveam 30 de ani, îmi doream foarte mult să am un cal. Michael a mers cu mine la Dubai, unde intenționam să cumpăr un cal arab. A făcut totul pentru mine. Nu voi uita niciodată cui trebuie să mulțumesc”, a fost dezvăluirea emoţionantă făcută de Corinna Schumacher, conform Express.

Corinna Schumacher face orice pentru a-şi ajuta soţul să se facă bine. Pentru a-i asigura tratamentul, familia lui Michael Schumacher plăteşte 191.000 de euro pe săptămână.

Pentru a face rost de bani, familia a vândut de-a lungul anilor mai multe bunuri. Mai întâi a încasat 35 de milioane de euro în schimbul unui avion privat, după care a renunţat pentru 3 milioane de euro la o casă din Norvegia. Acum, soţia lui Michael Schumacher a scos la vânzare şi o vilă din Elveţia, pe care cere 60 de milioane de euro.