Prima imagine cu mama Oanei Roman, după ce a împlinit 81 de ani

Mioara Roman a împlinit astăzi vârsta de 81 de ani, iar fiica sa, Oana Roman a publicat o imagine cu aceasta din centrul unde se află int.e.rnată de aproape o lună de zile. Femeia a rămas în continuare la fel de cochetă, în ciuda problemelor gr.a.ve de sănătate pe care le-a avut.

Oana Roman a publicat astăzi o poză cu mama sa din centrul unde se află int.e.rnată de mai bine de o lună. Pentru Mioara Roman e o zi importantă, asta deoarece astăzi împlinește vârsta de 81 de ani.

În ciuda problemelor de sănătate din ultima perioadă, fosta soție a lui Petre Roman a rămas în continuare cu zâmbetul pe buze, la fel de cochetă, însă se poate observa cu ochiul liber că a slăbit cu mult față de cum o știm înainte.

Oana Roman anunța pe contul său de socializare că mama ei a primit flori și tort și că urmează ca și ea să meargă acolo unde e internată pentru a sărbători alături de aceasta împlinirea vârstei de 81 de ani.

Chiar în această dimineață Oana Roman s-a întors din vacanța din Egipt, acolo unde a fost împreună cu fiica sa, dar și cu Vica Blochina împreună cu Edan, băiețelul său.