Ana Maria Mocanu își caută iubit serios. Ce planuri de viitor are fosta asistentă TV: „îi aleg după poze acum”

Ana Maria Mocanu este mai hotărâtă ca niciodată să își găsească un iubit serios. Fosta asistentă TV a vorbit despre ce planuri are de viitor și despre cum ar trebui să fie bărbatul perfect.

Ana Maria Mocanu se numără printre cele frumoase asistente TV, care încă nu și-a găsit sufletul pereche. Frumoasa blondină își ține viața amo.o.roasă departe de luminile reflectoarelor și de ochii curioșilor, însă a dat toate cărțile pe masă la Xtra Night Show.

Fosta asistentă TV are gânduri mari și își dorește un bărbat serios lângă ea. De asemenea, aceasta consideră că pand..e..mia și pretențiile sale o încurcă în căutarea iubitului perfect.

Ana Maria Mocanu a vorbit în platoul emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars despre planurile sale de viitor. Blondina a mai mărturisit că este o femeie extrem de curtată pe rețelele sociale, însă nu condiseră că este cea mai bună metodă de a-și întâlni sufletul pereche.

Paula Chirilă a decis să o întrebe pe fosta asistentă TV despre cum alege un bărbat acum pe platformele digitale, iar răspunsul ei nu a întârziat prea mult.

„Îi aleg după poze acum.”, a spus Ana Maria Mocanu, vizibil amuzată.

De asemenea, vedeta a mai dezvăluit faptul că nu este atrasă de bărbații cu un abdoment perfect și pătrățele. Deși a început să își facă propriul său business, blondina speră să găsească dragostea adevărată.

„Îmi doresc o familie, îmi doresc și doi copii. Mă concentrez destul de mult pe proiect, iar când o să întâlnesc persoana potrivită o să îmi dau seama, pentru că o să se simtă chimia, care este foarte importantă pentru mine.”, a mai dezvăluit Ana Maria Mocanu despre planurile sale de viitor.