Doinița Oancea s-a despărțit de logodnic. Motivul destrămării relației de peste 5 ani

Doinița Oancea și Adrian Călin s-au depărțit după o relație de peste 5 ani și o cerere în căsătorie. Vedeta a explicat că motivul despărțirii este legat de o diferență de viziuni și de personalități.

Actrița a precizat la Antena Stars că a avut curajul de a deschide o discuție cu cel care i-a fost partener, despre lucrurile pe care și le dorește și nu le obține.

„Drumurile noastre s-au separat după cinci ani jumătate. Este nevoie de curaj să ieși dintr-o relație funcțională. Atunci când simți că mai vrei ceva, iar acel ceva nu se întâmplă trebuie să ai niște discuții serioase cu omul de lângă tine. Știu foarte puține persoane despre despărțire. Am lăsat lucrurile să se așeze în capul nostru, să fim siguri că așa este bine. El este un om extraordinar, la care țin foarte mult. În cini ani jumătate nu ne-am certat, nu ne-am păruit, nu ne-am înșelat.

Vedeta a specificat că și-ar dori să fie prietenă pe viitor cu cel care i-a fost partener, însă acest lucru nu va fi posibil prea curând.

Adrian Călin a cerut-o în căsătorie la Roma, în vara lui 2020.

Este exclusă infid.e.litatea. Cred că la un moment dat evoluam diferit și eu sunt o fire mai deschisă și el puțin mai închis, este introvertit. Îl vedeam și nu-l mai vedeam și atunci am zis, ce mă așteaptă? Nu știu, mi-a fost frică, recunosc. Țin la el foarte mult. Cred într-o prietenie după o relație, dar nu în momentul imediat următor, pentru că lucrurile sunt destul de proaspete pentru amândoi”, a spus Doinița Oancea la Antena Stars.