Rolul secret pe care Kate Middleton îl are în Familia Regală Britanică. Puțini știu asta despre Ducesă

Palatul Kensington împărtășește adesea imagini pentru a marca evenimentele importante din cadrul Familiei Regale Britanice cum ar fi zilele de naștere. De cele mai multe ori fotografiile sunt făcute chiar de Kate, mai ales când vine vorba despre capturile cu Prinții George, Louis și Prințesa Charlotte.

Dar se pare că Ducesa Kate este, de multe ori, fotograful desemnat al familiei regale mai largi.

A treia săptămână din luna aprilie, în memoria Prințului Philip, Palatul Buckingham a lansat o imagine încântătoare cu Regina Elisabeta a II-a, Ducele de Edinburgh și cei șapte strănepoți ai săi.

În aceeași perioadă, Mike Tindall a postat o fotografie minunată care o arăta pe fiica sa, Mia, lângă Prințul Philip. Cei doi par să se distreze de minune în timp ce se pregăsesc să savureze diferite feluri de mâncare. Bineînțeles, Kate este cea care a imortalizat momentul.

Se pare că Ducesa de Cambridge nu se simte în largul ei doar când îi fotografiază pe cei mici și pe soțul său, Prințul William, ci și pe ceilalți membri ai Familiei Regale Britanice. Astfel, care se bucură din plin de hobby-ul ei.