Alexandra și Ionuț Bodi s-au împăcat, din nou! Cum s-au afișat regii Tik Tok-ului de la Acces Direct

Răsturnare de situație în căsnicia Alexandrei și a lui Ionuț Bodi. După ce au jurat că nu se vor mai împăca niciodată, regii Tik Tok-ului de la Acces Direct au mai dat încă o șansă poveștii lor de iubire. Iată cum s-au afișat cei doi pe rețelele de socializare, dar mai ales, ce reacție au avut fanii atunci când i-au văzut, din nou, împreună.

Încurcate-s căile iubirii, iar Alexandra și Ionuț Bodi ne pot confirma acest lucru. Căsnicia regilor Tâik Tok-ului este presărată de multe despărțiri și împăcări, căci, în cele din urmă, soții realizează că nu pot trăi prea mult unul fără celălalt. Așa s-a întâmplat și de această dată, când, ce credeți? Alexandra și Ionuț Bodi s-au împăcat, din nou. Da, da, nu glumim deloc, iar imaginile din galeria foto și filmulețul de mai jos stau drept dovadă.

Deși au jurat că nu se vor mai împăca niciodată, au adus acuzații care mai de care mai grave unul la adresa celuilalt și și-au spus vorbe urâte, iubirea care îi leagă este mult mai puternică decât orice neînțelegere. Mai mult decât atât, regii Tik Tok-ului s-au afișat în timp ce se sărută pe rețelele de socializare, reușind să-i surprindă pe fani. Unde mai puneți că pe filmulețul a venit însoțit și de o manea de dragoste, semn că cei doi se iubesc la fel de mult ca-n prima zis.

”Inima îmi bate numai pentru tine/ Suflețelul meu, ai grijă de mine/ Inima îmi bate numai pentru tine/ Suflețelul meu, ai grijă de mine/ Sunt fericită, fericită și de tine mă simt iubită/ Și nici pentru toată lumea la tine nu aș renunța”, sunt câteva dintre versurile piesei.

Motivul pentru care Alexandra și Ionuț Bodi își spuseseră adio
Împăcarea celor doi este la fel de neașteptată ca și despărțirea. Alexandra și Ionuț Bodi și-au uimit fanii în urmă cu două săptămâni, după ce și-au anunțat despărțirea într-un mod urât. Atunci, cei doi au adus acuzații grave unul la adresa celuilalt, iar femeia declara că deja își găsise iubit nou, la scurt timp de la despărțirea de soțul ei.

”Adio, CĂPROIULE. M-ai pierdut! Acum sunt foarte fericită alături de noul meu iubit care este mai frumos de 100 de ori mai mult. Tu ești un căproi bâlbâit. Să mă lingi acolo unde știi tu”, scria Alexandra Bodi în dreptul videoclipului postat pe Tik Tok.