Iris și Margot, fiicele Gabrielei Cristea și ale lui Tavi Clonda, au atras toată atenția fanilor. Cum le-a fotografiat artistul

Gabriela Cristea și Tavi Clonda trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din showbiz-ul românesc, iar fiicele lor, Iris și Margot, sunt cele care le aduc fericire și zâmbetul pe buze în fiecare zi. De asemenea, cei doi au o relație extrem de specială cu micuțele lor și petrec foarte mult timp împreună, mai ales atunci când se află în cadrul emisiunii „Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea”, de la Antena Stars.

Artistul și prezentatoarea TV sunt topiți după fiicele lor și imortalizează fiecare moment pentru a-l ține amintire, drept dovadă stau imaginile lor de pe rețelele sociale. Tavi Clonda publică foarte des poze cu Iris și Margot pe contul său de Instagram, însă una dintre ele a înduioșat inima internauților.

De Florii, soțul Gabrielei Cristea le-a urat celor 287 mii cele mai frumoase cuvinte, însă imaginea pe care a folosit-o a tăiat răsuflarea fanilor și le-a topit inima. Tavi Clonda a publicat o poză cu fetițele lui în cele mai adorabile rochii de prințesă și a folosit o descriere emoționantă.

Un lucru este evident, Iris și Margot sunt de o frumusețe răpitoare, iar părinții lor se mândresc cu asta. Fetițele au moștenit superbele trăsături ale feței și culoarea ochilor de la mama lor, cu care semănă extrem de mult.

„La muuulți ani, celor mai minunate flori din viața mea, Iris și Margot, tati vă iubește până la cer și înapoi, mereu va avea grijă să înfloriți din ce în ce mai mult!!!💐❤️🙏🏻 🌸🌺🌼 La mulți ani tuturor sărbătoriților de azi, să trăiți cu numele și să înfloriți mereu din suflet! O zi însorită și plină de iubire vă doresc! 💐🥂🌺🌸🌼🌷🌹🥀🌞 @bellavictoriamargot @theairisselena @bygabrielacristea”, a scris Tavi Clonda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tavi Clonda (@taviclonda)

Imaginea a strâns rapid mai bine de 3 mii de aprecieri și o mulțime de comentarii din partea celor care au rămas impresionați de frumusețea micuțelor. Aceștia au ținut neapărat să le ureze cuvinte frumoase și să îi spună lui Tavi Clonda că are doi copii superbi.

„La mulți ani, floricelelor! Sunteți două păpuși frumoase” sau „Sunt foarte frumoase! Să vă trăiască prințesele!”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să transmită complimente și laude.

Bella Victoria Margot şi Thea Iris Selena sunt cele mai importante persoane din viața lui Tavi Clonda, cât și a lui Gabriela Cristea. Cei doi se laudă des cu fetițele lor pe rețelele sociale și primesc o mulțime de reacții pozitive.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au o căsnicie fericită de mai bine de cinci ani și sunt cei mai fericiți părinți. Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare și a fost dragoste la prima vedere. Difernța de vârsta dintre cei doi este de cinci ani, însă acest lucru nu a stat în calea fericirii lor și a dovedit tuturor că dragoste nu ține cont de vârstă.